Latiroz Kaipa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 636
Arkadaşlar üstüne bastığım zaman hemen şalteri attırıcak bir şey var mı? Masamın üstünde durucak.
Bu saçma şeyi neden istiyorsun yapmayı?Arkadaşlar üstüne bastığım zaman hemen şalteri attırıcak bir şey var mı? Masamın üstünde durucak.
Sigorta panosunda test butonu olur. Basınca şalter attırıyor. Araştır bakalım. Ama yangın çıkarabilirsin. Şalter atmazsa yangın çıkar.Arkadaşlar üstüne bastığım zaman hemen şalteri attırıcak bir şey var mı? Masamın üstünde durucak.
sonucu görünce korktumSigorta panosunda test butonu olur. Basınca şalter attırıyor. Araştır bakalım. Ama yangın çıkarabilirsin. Şalter atmazsa yangın çıkar.
Makul bir risk.Sigorta panosunda test butonu olur. Basınca şalter attırıyor. Araştır bakalım. Ama yangın çıkarabilirsin. Şalter atmazsa yangın çıkar.
İyice FBI a bağlayacak gibisinArkadaşlar üstüne bastığım zaman hemen şalteri attırıcak bir şey var mı? Masamın üstünde durucak.
Evin topraklama hattında sorun var maalesef, bağlanmıyor.Bu saçma şeyi neden istiyorsun yapmayı?
nötr ve toprağı kısa devre yaptır kaçak akım kesicisi bağlı ise atacaktır .Sistemde öyle bir şey bağlı değil ise uğraşma tüm tesisata zarar verirsin (=Evin topraklama hattında sorun var maalesef, bağlanmıyor.
Artı eksi kutupları birbirine değdirerek yapma bu işi.+ kutpu ile - kutpunu şu an bir birine deydirerek şalteri attırıyorum bir tane devre anahtarına bağladım 4-5 kere denedim kıvılcım bile çıkmadan atıyor. Ani çok tehlikeli bir durum olduğu zaman iş görücektir.