Başlığın Ne Önemi Var?

DevranDuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar daha 15 yaşındayım bu ülkede yaşanmayacağını şimdiden anladım.
Babam sabah akşam demeden pazar demeden çalışıyor hüsran
Hayatım boyunca hep okullarda ki gezileri katılmayı düşündüm ama asla yapamadım çünkü babam istersen göndereyim derdi ama bilirdim babamın parası yok
babam yetimmiş bunu öğrendim ve asla babama bu yaşadığım hayat yüzünden onu suçlamadım tarihim iyidir avrupayı araştırıdım oradaki asgari ücreti bir de oraya türklerin gidip 1 su 2 dolar çok fazla demesi adamlar tl kazanmıyor ki. Her zaman içimde gta v multiplayer oynamak isterdim lakin asla oynamadım bursluluk sınavına girdim kazandım ve o abimin dershane parasına gidiyor inşallah güzel yerlere gelir ve bana her daim yardım eder abim aynı zamanda çölyak hastası hatta babam abimin hastalığı yüzünden çok borclanıyor hatta hastahanede abimleri bırakmıyorlar. Bende derslerime çalışıp kitap okumaya başladım hele hele tarihe bayılıyorum 8. sınıfta okul birinciliği geldi ve laptop kazandım ortaokul ve ilkokul hayatım boyunca sürekli Allahın izniyle derece kazandım
Tek isteğim var ve ben bunu asla unutmayacağım o da Gta V multiplayer oynamak ama olmazsa olsun babamdan ailemden önemli değil ya
Ben ileride yeni sistemle beraber Başkan olmak istiyorum Allah'ın izniyle bu kötü anılarımı asla çocuklarınıza yaşatmayacağım
Sağlıcakla Kalın...

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
kardeş iyisin hoşsunda ayakların yere bassın git dil + meslek + diploma yap avrupa'ya kapak atmaya çalış evlilik, araba gibi kendi işini yapmak gibi hayallerin olsun sen bu gta5 filan boş şeylerle baban gibi çekersin tam yaşındasın bastır zorla al hayat vermiyor sen alırsın! Ayrıca sitemkar olma karakter olarak kendini dışa açık hale getirmeye bak yoksa ilerde para bulsan bile mutsuz olursun içindeki umudu mutluluğu öldürme ilerde pişman olursun.

ʍεƦ†

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim Fakir Doğmak Senin Suçun Değil Ama Fakir Ölmek Senin Suçun Olur Kafana Takma eğer oyun ise gta 5 i crackli oynayabilirsin bunu ileride ödeyebilirsin. (bu arada plati.ru diye bi rus sitesi var ucuz fiyatlı gta 5 online hesapları satıyorlar lakin dolandırıcı kaynıyor şu videoda dolandırıcılara felan alınacak önlemleri anlatıyor izleyebilirsin )

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Mert sen Sinoplu musun merakımdan sordum konuyla alakası yok ama özür diliyorum şimdiden.

mertince

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Millet hala ülkede bir şey olmayacağını anlamadı sen anladın helal olsun valla :)