Başlangıçta ya da daha sonra sesin gitmesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seubon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seubon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun donanımsal mı yazılımdan mı bilemedim. Samsung NP350v5C laptopta sorun. PCyi açıyorum genellikle ses olmuyor bazen normal açılıyor ses var. Bazen de kulaklık veya usb taktığımda ses aniden gidiyor. Windows media playeri açıyorum müzik açmaya çalışınca hata veriyor. pcden hiç ses gelmiyor videolardan vs.
Ama kendimce bi çözüm buldum. Ses ayarlarına giriyorum windowsun alarm seslerini filan çalıyorum test tuşuna basıp. Oradan bir defa ses geliyor sonra da normale dönüyor. Ama bunu her defasında yapınca sinir bozucu oluyor tabi. Kesin çözüm önerebilir misiniz ?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bios güncelleyin bide se driver i güncelleyin hangi işletin sistemi kullanıyorsun. farklı versiyonlarda denedinmi win 7. 8. 8.1

Seubon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkür ederim. İşletim sistemim win7. pc win 8 ile geldi onda sıkıntı yoktu seste başka sorunlar vardı ondan win7ye geçtim. İlk geçtiğimde bişey yoktu sonradan oldu yani. Format atmak istemedim çok fazla oyun felan var pcde(C,D ayırmadımdı.) Bios güncel şu an ses kartını da güncelliyorum umarım düzelir.