Başlangıç Uygulamaları

FalcônGZS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Screenshot_2.png

beyler burda bissürü uygulama var çoğunu bilmiyorum bunlardan hangilerini kaparsam bişi olmaz yanlışlıkla pc yi çalıştıran bişileri kapatmak istemiyorum.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Yayıncı Advanced Micro Devices, Intel, TOSHIBA dışında olanları kapatabilirsiniz. (Valorant'ı kapatırsanız oyunu açarken yeniden başlatmanız gerekir.)

Reaksiyon puanı
10,549
Realtek HD audio yönetici den bahsediyorum hocam. Görev yöneticisi - başlangıç kısmında bulunan.
Konuyu açan arkadaş için bahsetmiştim araya o yüzden tire (-) koyup ayırdım.
msconfig hizmetler geri bildirim gibi işlevleri gerçekleştiriyor. Görev yöneticisi başlangıç ise sadece pc açıldığında arka planda otomatik başlatılacak programları listeliyor. Ses ile alakalı programları kapatmak ses problemlerine yol açacaktır.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Realtek HD audio yönetici den bahsediyorum hocam. Görev yöneticisi - başlangıç kısmında bulunan.
Konuyu açan arkadaş için bahsetmiştim araya o yüzden tire (-) koyup ayırdım.
msconfig hizmetler geri bildirim gibi işlevleri gerçekleştiriyor. Görev yöneticisi başlangıç ise sadece pc açıldığında arka planda otomatik başlatılacak programları listeliyor. Ses ile alakalı programları kapatmak ses problemlerine yol açacaktır.
Bende Açmıyor Ama Arkadaşda Açabilir Haklısın

FalcônGZS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yayıncı Advanced Micro Devices, Intel, TOSHIBA dışında olanları kapatabilirsiniz. (Valorant'ı kapatırsanız oyunu açarken yeniden başlatmanız gerekir.)
ozaman SRS conrol panel i kapıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Advanced Micro Devices bunu kaparsam herhangi bir sıkıntı olur mu? veya bu ney işe yarıor

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547