steamEkli dosyayı görüntüle 107798
beyler burda bissürü uygulama var çoğunu bilmiyorum bunlardan hangilerini kaparsam bişi olmaz yanlışlıkla pc yi çalıştıran bişileri kapatmak istemiyorum.
Vanguard, spotify, steam, discord u falan kapat. Catalyst ve MBlauncher hakkında birşey söyleyemeyeceğimEkli dosyayı görüntüle 107798
beyler burda bissürü uygulama var çoğunu bilmiyorum bunlardan hangilerini kaparsam bişi olmaz yanlışlıkla pc yi çalıştıran bişileri kapatmak istemiyorum.
arama sekmesine msconfig yaz başlatma seçeneğinden hepsini devre dışı bırakEkli dosyayı görüntüle 107798
Microsoft hizmetlerini gizleyip kalani devre dışı bırakması gerek.arama sekmesine msconfig yaz başlatma seçeneğinden hepsini devre dışı bırak
Bende Realtek Kapalı Ama Ses GeliyorMicrosoft hizmetlerini gizleyip kalani devre dışı bırakması gerek.
--------------------
Realtekide kapatma ses gelmez
O nasıl oluyor emin misin ? başlangıçta elle veya otomatik acmazsan ses aktif olmazBende Realtek Kapalı Ama Ses Geliyor
O nasıl oluyor emin misin ? başlangıçta elle veya otomatik acmazsan ses aktif olmaz
Realtek HD audio yönetici den bahsediyorum hocam. Görev yöneticisi - başlangıç kısmında bulunan.
Bende Açmıyor Ama Arkadaşda Açabilir HaklısınRealtek HD audio yönetici den bahsediyorum hocam. Görev yöneticisi - başlangıç kısmında bulunan.
Konuyu açan arkadaş için bahsetmiştim araya o yüzden tire (-) koyup ayırdım.
msconfig hizmetler geri bildirim gibi işlevleri gerçekleştiriyor. Görev yöneticisi başlangıç ise sadece pc açıldığında arka planda otomatik başlatılacak programları listeliyor. Ses ile alakalı programları kapatmak ses problemlerine yol açacaktır.
ozaman SRS conrol panel i kapıyomYayıncı Advanced Micro Devices, Intel, TOSHIBA dışında olanları kapatabilirsiniz. (Valorant'ı kapatırsanız oyunu açarken yeniden başlatmanız gerekir.)
Advanced Micro Devices bunu kaparsam herhangi bir sıkıntı olur mu? veya bu ney işe yarıorYayıncı Advanced Micro Devices, Intel, TOSHIBA dışında olanları kapatabilirsiniz. (Valorant'ı kapatırsanız oyunu açarken yeniden başlatmanız gerekir.)
Bu AMD ekran kartlarında ekran kartı paneli oluyor. Kapatmayın.Advanced Micro Devices bunu kaparsam herhangi bir sıkıntı olur mu? veya bu ney işe yarıor
Ne işe yaradığı hakkında internette bir bilgi bulamadım. Windows ile ilgili bir şey değil ama. Kapatsanız bir sorun olacağını sanmıyorum.ozaman SRS conrol panel i kapıyom