Başlangıç Resmini değiştirelim ( Bootanimation ) - Sürekli Güncel

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Android telefonlar için açılış resimlerini buradan paylaşalım. paylaşırken direk bootanimation.zip şeklinde paylaşalım lütfen :)
ayrıca animasyonun çözünürlüğünüde yazarsak daha iyi olur. malum telefonların çözünürlükleri farklı :)

Kurulum: indirdiğiniz bootanimation.zip dosyasını System/Media klasörüne atıcaksınız.

not: paylaşımları Dropbox, Box, yandex.disk, Mediafire gibi bekletme yapmayan sitelerden yapalım.
not2: 3-5 kuruş kazanmak için bekletme yapan siteler kullanmayın. bu linkler silinecektir.

ayptmey.gif

Bootanimation-Blue 360 x 640

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vay be bootanimation bile değiştiriliyor androidin açık kaynak kodlu olduğunu biliyordum da bu kadar beklemezdim sonuç olarak söylenecek söz :
Bhen Bhu Androidi Yherim :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
tapatalk_1360640949821.jpg

[video=youtube;tD2_lSZScPc]http://www.youtube.com/watch?v=tD2_lSZScPc&feature=youtu.be[/video]

CM Inspired Bootanimation

480x800 - 720x1280

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yok mu şöyle 540x960 atrix e koyalım :)

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hocam bunlar kasma yaratmazmı galaxy minide ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Peki telefonun açılış süresini etkilermi :D bide orjinal başlangıç resmini nasıl bulabiliriz bir sorun olursa :D

pek fazla fark etmez başlangıç süresi. Telefondan System/Media klasörüne gir, Bootanimation.zip dosyasını yedekle. o orjinal olan :) tabi daha önce değiştirmediysen :D

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bunlari telefona nasil yukleyecegiz kardesim.media klasorundeki dosyayla degiserek degil herhalde. ayrica bendeki de bootsamsungloop.qmg ve bootsamsung.qmg var. bu iki dosya neyin necisi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bunlari telefona nasil yukleyecegiz kardesim.media klasorundeki dosyayla degiserek degil herhalde. ayrica bendeki de bootsamsungloop.qmg ve bootsamsung.qmg var. bu iki dosya neyin necisi?

aynen media klasöründeki ile değiştirerek yapıcaksın :) ama animasyonların çözünürlüğüne dikkat et. yoksa küçük yada büyük görünebilir. Bazı animasyonlar her telefonda çalışmayabilir bunuda hatırlatayım :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aynen media klasöründeki ile değiştirerek yapıcaksın :) ama animasyonların çözünürlüğüne dikkat et. yoksa küçük yada büyük görünebilir. Bazı animasyonlar her telefonda çalışmayabilir bunuda hatırlatayım :)

eyvallah kardesim. boyutlarina dikkat ediyorum zaten s3 e uygun olanlari indirdim sadece. baktim indirdiklerime. sanki bir kac parca dosyadan olusuyor. simdi denerim denemesine de yaparim yanlis bisey tekrar ugras dur daha telefon yeni geldi kendine :) resimli bi sekilde eger anlatabilirsen, veya adim adim cok daha rahat edecegiz kardesim. simdiden tesekkurler. eline saglik e daha ne istiyo :) hade basla da :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
eyvallah kardesim. boyutlarina dikkat ediyorum zaten s3 e uygun olanlari indirdim sadece. baktim indirdiklerime. sanki bir kac parca dosyadan olusuyor. simdi denerim denemesine de yaparim yanlis bisey tekrar ugras dur daha telefon yeni geldi kendine :) resimli bi sekilde eger anlatabilirsen, veya adim adim cok daha rahat edecegiz kardesim. simdiden tesekkurler. eline saglik e daha ne istiyo :) hade basla da :)

hocam indirdiğin animasyonların eğer ismi farklıysa Bootanimation.zip olacak şekilde değiştir ve System/ Media klasörüne kopyala eskisi ile değiştir :) bu kadar

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=130683]android3[/MENTION] lütfen danışmaya :D hocam benim canavara güzel bişey bulamaz mıyız?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
offical cm10 yazan olurdaaa ben oldurmam :D başka nerden buluruz acep?