'Başlangıç' Dördüncü Haftasında Geçildi

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
The Other Guys' gişenin ilk sırasında...

3 haftadır ABD Box Office listesinde zirveden inmeyen Christopher Nolan'ın 'Başlangıç'ı (Inception), 4. haftasında başrollerini Will Ferrell ve Mark Wahlberg'in oynadığı sıkı-polis-dostlar temalı komedi filmi "The Other Guys"a yenildi.

15655-other200.jpg

Daha önce Steve Carell komedisi Salaklar Sofrası'nı (Dinner for Schmucks) ve yaz aylarının gişe canavarı hayvan temalı filmlerinden 'Kediler ve Köpekler: Kitty Galore’un İntikamı'nı (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore) gişede sollayan 'Başlangıç' en fazla 1 ay dayanabildi ve birinciliği ABD'de gösterime girdiği hafta sonunda toplam 35.6 milyon dolar gişe yapan The Other Guys'a kaptırdı.

Birinciyi, 32.3% düşüşle Başlangıç izledi ve 18.6 milyon dolar gişe yaptı. Üçüncülük ise popüler dans filmi Step Up'un (Sokak Dansı) 3. devam filmi Step Up 3D'nin oldu. Film 15.5 milyon dolar hasılat yaptı.

Kaynak

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ben Inception'ı övüldüğü kadar bulmadım, mantık hataları vardı ve beni filme adapte olmaktan alıkoydu.

Çok da değil, Vistadan sonra Windows 7 gibi. (Vista = Avatar, Win7=Inception)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bence filmin uzun sürmesi buna neden oldu. Başlangıç filmi bence oskara aday ama 2 saat 20 dakika film mi olur. son 20 dakikada her yanım ağrıyordu :S