Basketi neden bıraktım (spor anısı)

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
küçükken basket yaptım 2 kere maça çıktım sonra anladım takım sporu bana göre değilmiş. dinamo baskette oynuyordum amatör olarak kilom vardı ona rağmen diğer çocuklara hız konusunda fark atıyordum. hocama gelip beni gösteriyorlarmış, ne hırslı azimli çocuk diyorlarmış (hocam dedi bizzat)

bi kere zıplama antremanı yapıyorlar ne ben atlayamamıştım hocam beni gösterip bakın en azından bırakmıyor emek vererek geçmeye çalışıyor diyordu

peki ne olduda soğudum bıraktım ?

basit en son çıktığımız bir maçta (zaten iki-üç maça çıkmıştım totalde) sinirden köpürmüştüm ulan takım oyunu denen bir şey yok herkes bireysel,ben potanın hemen altındayım bana atsalar topu kaçırmam. ama çocuklar ısrarla bana atacaklarına topu eline alan 5 çocuğun arasından geçip kendileri atmaya çalışıyorlardı. soyunma odasında (tabi yenildik) ben şikayet ettim bu durumu dangalağın biride çıktı ben iyi oynayamadığın için pas atmadılar demişti. abicim iyide top bendemiydi'de oynayim ? hadi topu atsan bende kaçırsam anlarımda. o kadar pas atıyorum takım halinde oynamaya çalışıyorum ama sanki boks yapıyormuş gibi bireysel takılıyor herkes

bu olay salça biber olunca bende bıraktım türkiyede takım oyunu oynanmaz. takım bilinci denen bir şey yok

şimdi geliştirmişlermi bilmiyorum ama bıraktığımda durum buydu

tabi küçükken daha kolay şevk kırılıyor şimdiki aklım olsa kesinlikle bırakmazdım hatta okul mokul hiç uğraşmadan direk basketboldan ilerlerdim.

milletin çocuğu evine giderken ben güneşin altında kiloma rağmen 2 saat ekstra antreman yapıyordum

diyeceğim küçük çocuğunuz varsa yaşınız geçmemişse sporu seviyorsanız o yoldan devam edin

ben mesela bırakmasaydım şu an iyi bir yerde profesyonel olarak oynayabilirdim

gece çağırıyorlardı gecenin kaçında gidip antreman yapıyordum emeğime yazık oldu

Son düzenleme:

DenizFB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Keşke bırakmasaydın. Yapılabilecek en mantıklı sporlardan birisi.