astegon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,361
Hamdolsun bugün de hiç şaşırtmadı Ak Kadrolar. Bu nasıl bir rezil dönemdir arkadaş. Nasıl bir yüzsüzlüktür.
Olayın özetini isteyen:
onedio.com
Kızılay da olayı doğruluyor.
Peki neden böyle yapıyor Başkentgaz direkt Ensar Vakfına verse? Hooop olmaz orada %5 muafiyet var oysa kızılay'a verirse 100% muafiyet oluyor.
Yani kısaca 47.5 milyon TL Ensar vakfına gidiyor.
Hem de vergi kaçırılarak.
Bunu da Kızılay Başkanı böyle pişkin bir şekilde savunabiliyor.
Ne diyor, vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır.
O zaman ben de ödemiyorum vergi yeter ulan!
Eyyyy ak partililer. Gözünüzü açın artık gözünüzü.
Sizin üzerinizden neler neler yapılıyor eğer siz de bu değirmenin parçası iseniz o zaman bana istediğiniz gibi küfür edebilir, istediğiniz gibi raporlayabilir, beni şikayet edebilirsiniz. ama eğer değilseniz, mahallenize dönün ve durdurun bu terbiyesizlikleri artık.
Yetmedi mi artık sizce de?
Olayın özetini isteyen:

Başkentgaz Ensar Vakfı'na Kızılay Üzerinden 8 Milyon Dolar Bağışlamış
Başkentgaz şirketinin Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yurt yapması için yaklaşık 8 milyon dolar bağışta bulunduğu aktarıldı. Kızılay bu iddiayı doğruladı.
Kızılay da olayı doğruluyor.
Peki neden böyle yapıyor Başkentgaz direkt Ensar Vakfına verse? Hooop olmaz orada %5 muafiyet var oysa kızılay'a verirse 100% muafiyet oluyor.
Yani kısaca 47.5 milyon TL Ensar vakfına gidiyor.
Hem de vergi kaçırılarak.
Bunu da Kızılay Başkanı böyle pişkin bir şekilde savunabiliyor.
Ne diyor, vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır.
O zaman ben de ödemiyorum vergi yeter ulan!
Eyyyy ak partililer. Gözünüzü açın artık gözünüzü.
Sizin üzerinizden neler neler yapılıyor eğer siz de bu değirmenin parçası iseniz o zaman bana istediğiniz gibi küfür edebilir, istediğiniz gibi raporlayabilir, beni şikayet edebilirsiniz. ama eğer değilseniz, mahallenize dönün ve durdurun bu terbiyesizlikleri artık.
Yetmedi mi artık sizce de?