Başkan onay verirse Engin Baytar Beşiktaş'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray’dan ayrılacak yıldız orta saha oyuncusu ile siyah-beyazlı futbol komitesi söz kesti. Başkan Fikret Orman onay verirse bomba transfer gerçekleşecek.

engin3251.jpg

Beşiktaş bir yandan teknik adam belirsizliğini çözmenin uğraşını verirken diğer yandan da transfere odaklanmış durumda. Özellikle yurt içi transferde yaşanacak gecikmeden endişe eden siyah-beyazlı kurmaylar tanınmış isimler için nabız yokluyor. Bu çerçevede futbol komitesinin temasa geçtiği son isim Engin Baytar oldu. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek 29 yaşındaki futbolcu şans bulamadığı sarı-kırmızılılardan ayrılmak istiyor. Tecrübeli oyuncunun peşinde eski takımı Trabzonspor da bulunuyor ancak Engin, kendisiyle çok önceden temasa geçen Beşiktaşlı yetkililerle büyük oranda anlaştı.

SEZER ÖZTÜRK’ÜN ALTERNATİFİ

Bonservisi elinde, yerli ve kaliteli bir orta saha oyuncusu arayan Beşiktaş, daha önce Sezer Öztürk ile temastaydı. Ancak Fenerbahçe’nin Sezer’i bırakmaya yanaşmaması üzerine rotayı Engin Baytar’a çevirdi. Bu transferde ise son sözü başkan Fikret Orman söyleyecek. Yetenekleri kadar hırçın hareketleri ile tanınan Engin, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a saldırmış ve 11 maç ceza almıştı. Fikret Orman, bu oyuncunun transferine izin verirse Engin Baytar seneye siyah-beyazlı formayı giyecek.

BU SEZON 11 MAÇTA OYNADI

Aldığı ağır ceza nedeniyle bu sezon sadece 11 maçta oynayabilen (7 lig, 1 Ş.Ligi, 2 kupa, 1 Süper Kupa) Engin Baytar gol ya da asist üretemedi. Baytar, geçen sezon ise ligde 27 kez giydiği Galatasaray forması ile 2 gol 7 asist üretti ve yaşanan şampiyonlukta pay sahibi oldu.

Ersoy ÖZDEM / AMK

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
bu adamı alan takım 10 kişi oynamaya hazır olmalı

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle almamaliyiz. Bu adam gibi futbolcu olmaz olsun be. Cok ahlaksiz..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bomba derken doğru demişler.

Bir de bu kaynağa güvenen var mı Türkiye'de? Fanatik, Fotomaç ne ise bu kaynak da aynı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konu Galatasaray'sa, haber özelse evet ben güveniyorum.

Diğer takımları bilmem. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bomba derken doğru demişler.

Bir de bu kaynağa güvenen var mı Türkiye'de? Fanatik, Fotomaç ne ise bu kaynak da aynı.

Bu saydığın gereksizler koymuyordu..
Ama bunlar koyuyor.
Bu kadar aşağılık bir isimden sonra spor basını daha ne kadar küçülebilir bilmiyorum.
O gaste parçalarını değil almak sitelerine bile girmediğim için, benim açımdan sorun yok.