- Reaksiyon puanı
- 3,580
Arkadaşlar acaba başka forumdaki bir rehberimi burada kopyala yapıştır ile açarsam burada ceza alır mıyım?
Anlamadım ??Yani başka bir forum sitesinde kendi yazdığım rehberi kopyala yapıştır ile burada da paylaşırsam ceza alır mıyım?Kopyala yapıştır kaynak verirsen olmaz uyarı alırsın. Yerli teknoloji sitelerininkini özelliklede. Ama farklı kaynaklardan bilgi toplayıp kendince bir şeyler yaparsan kaynak göstermeyede gerek kalmaz.
Kural güncellendi, bilgi amaçlı vermek yasak değil yerli siteden.Kopyala yapıştır kaynak verirsen olmaz uyarı alırsın. Yerli teknoloji sitelerininkini özelliklede.
Kopyala yapıştır bilgi vermeyi yanlış anladın galiba. Aynı konuyu buraya açmak yasak ama üye soru sorar ona yardımcı olmak maksatlı lik verirsin serberstKural güncellendi, bilgi amaçlı vermek yasak değil yerli siteden.
28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir.
Forum Kurallarını Güncelledik!
Merhaba arkadaşlar; söz konusu 28. madde kuralı konusunda gerekli düzenlemeyi aşağıda ki gibi gerçekleştirdim. Sanırım bundan sonra yanlış anlaşılma olmaz diye düşünüyorum. Kurala artı olarak yönlendirme eklemek zorunda kaldım, çünkü yönlendirme yapılan konular gördüğümü söylemek isterim...forum.shiftdelete.net
Sadece link ve youtube videoları yalnız. ?Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir.