Yardım baska cihaza sızmak kolay mı

noktanokta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu dönemde gizlilik diye bir şey kalmadıgı ıcın bende bır fobı olustu galerıye foto kaydedemıyorum sızarlar bır sey olur dıye ne yapmalıyım dalga gecmeyın

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
nereye kaydediyorsun peki

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,940
Başka bir cihaza sızmak düşündüğünüz kadar kolay değildir. Bilmediğiniz Linklere tıklamayın, Virüs programları kullanınız, bilmediğiniz ağlara bağlanmayınız. Elinizden geldiğince tedbirli davranınız korkunuz oluştuysa.

noktanokta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
abı diske kaydedıyorum takıntı oldu ınstagramda bazı hesaplar var ulasın calalım bende korktum hepsını sıldım bazı önemli fotografların
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir cihaza sızmak düşündüğünüz kadar kolay değildir. Bilmediğiniz Linklere tıklamayın, Virüs programları kullanınız, bilmediğiniz ağlara bağlanmayınız. Elinizden geldiğince tedbirli davranınız korkunuz oluştuysa.
eyvallah abi

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
abı diske kaydedıyorum takıntı oldu ınstagramda bazı hesaplar var ulasın calalım bende korktum hepsını sıldım bazı önemli fotografların
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyvallah abi
Ben 5senedir gmailime yedekliyorm bir sorun görmedim tabi virüslü sitelere giriş yapıp cihaza virüs bulaştirirsaniz ozman sadece fotoğrafları degil herşeyi alırlar.