Başka Bilgisayara Bağlanmak

dijital3x

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaslar radminle ag uzerinde ki bilgisayarlara baglana biliyorum ama ag uzerinde olmayan baska bir adsl kullanıcısına nasıl baglanacagım ip adresi filanda giriyorum ama olmuyor yardım ederseniz sevinirim

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
bağlanmaya çalıştığın kişi adsl modem kulllanıyorsa bir router ın arkasında demektir bu durmda port yönlendirmesi yapmak gerekir
ayrıca bilgisayarın özelliklerinden uzak masaüstü bağlantısına izin vermiş olması gerekli
yanlış hatırlamıyorsam radmin portu 3389du
bağlanmaya çalıştığın kişi 3389 portunu yerel ipsine yönlendirmeli ki bağlantı kuracağın kişinin router arkasındaki yerel ipsini bilmene gerek kalmasın firewall kullanıyorsa izinler verilmiş olmalı.
bağlanılacak kişinin adsl modeminin markasını söylersen nasıl yönlendirme yapılacağı konusunda yardım cı olabilirim.

edit: şimdi aklıma geldi karşı tarafta kayıtlı, şifresini bildiğin bi hesap olması gerekli (şifresiz bi kullanıcı hesabıyla uzak bağlantı olmuyor)

dijital3x

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mrb ben zaten musterimde kullanmayı dusunuyorum bu programı bilgisayarı yapıp gönderiyorum ama ufak tekef sorunlar için bilgisayarlarına mudehale etmem gerekiyor bu yuzdende hem yol hem zaman acısından zamanım kayıp oluyor.Bu dediginizi tum musterimde uygulayamıyacamıyacam sanırım cunku hepsine göre modem ayarı yapmam gerekecek ozaman baska bir program arastırmam daha saglıklı
önere bileceginiz bir program varmı peki

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
logmein diye bi program var ama karşı tarafın kurması gerekli
bir kere o programı kurarsa internet browser üzerinden(ie,firefox) istediğin her bilgisayardan bağlanırsın.

dijital3x

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mrb tsk ederim arkadasım logmein cok işime yaradı

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[size=12pt]TeamViewer[/size] adlı programı tavsiye ederim, ücretsiz ve seçenekleri çok fazla ve tüm olanaklar mevcut. ayrıca çok hızlı !!!