Basit bir akıl...

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Televizyon üreticilerine basit bir akıl: Siz televizyon izlemiyor musunuz abicim? Ses, ışık ve renk bandını neden alt yazının üstüne çakıyorsunuz? Şunu ekranın üst bölümüne koyun hatta opsiyonel yapın ben seçeneklere girip istediğim yere alabileyim hatta puntosuyla oynayıp küçültebileyim mesela. Dünyanın parasını verdim senin plazmana ama sesi açarken alt yazıyı okuyamıyorum, iş mi bu şimdi?

Televizyon kanallarına basit bir akıl: siz hiç televizyon izlemiyor musunuz arkadaşım.? Bu cihazın üreticilerinin kafası çalışmıyor ve sizin alt yazının üstüne kumandanın zımbırtısını yapıştırıyorlar. Belli ki bunu sürdürmeye devam edecekler. Onları beklemek yerine bu ilkellik bitinceye kadar alt yazı yerine üst yazı yapsanıza! Yüzlerce kanalın arasından seni seçtim ve bir daha geri gelmeyecek zamanımı sana ayırdım ama ışık ayarını yaparken alt yazıyı okuyamıyorum. Sen de okuyamıyorsun değil mi? Şimdi kapat o ağzını da git düzelt bu bunu... Haa bana mı kızdın? Fark edemedim, demek ki alt yazı geçtin ben de o arada kumandadan küfür ayarı yapıyordum senin yazının üstüne gelmiş olacak ki okuyamadım, tüh hatta hahaha!

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Benim bildiğim kadarı ile o ses göstergelerinin şeffaflık ayarı var, onu biraz daha saydam yaparsanız alt yazıyı okuyabilirsiniz, ama genede tavsiyene katılıyorum, hatta TV kanalları biliyorsunuz birde alt reklam geçiriyorlar o zaman alt yazı hiç okunmuyor.Yani al birini vur birine.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bir akıl da benden:
Alt yazı okurken ses ve görüntü ayarlarıyla oynama. :)

(Üst yazı okumak çok rahat değil ayrıca)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bir tavsiyede benden olsun: "İngilizce Öğrenin"

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir akıl da benden:
Alt yazı okurken ses ve görüntü ayarlarıyla oynama. :)

(Üst yazı okumak
çok rahat değil ayrıca)

Millet Mars'a çıktı kardeş sen hala önüne konanı ye

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Senin dediğin şeyin, benim ve birçok insanın hayatında hiçbir yeri olmayan küçük bir şey olması önümüze konanı yememiz anlamına gelmiyor kardeş.

Seni ve senin gibi düşünenleri bilmem de kardeş, ben yaptığım işin hakkını verenlerdenim. TV izleyeceksem alt yazıları da okumak isterim, ve yukarıda anlattığım çözümü çok basit bir sorun. Lakin çözüm olacaksan eyvallah olamayacaksan böyle basit şeylerle kafa şişirmemeli hayatında yeri olan büyük problemlere yoğunlaşmalısın.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Konuyla alakalı bir tavsiyemi bu yoksa salladın mı? Konu ile alakalı ise sebebini de söyler misin?

senin sorununa kökten çözüm ingilizce öğrenmen :)

ayrıca ses ayarı 3-5 sn anca duruyor bu mu seni rahatsız etti? :) hem sürekli ses ayarlarıyla mı oynuyorsun ki merak ettim? :)

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ne boş konuştunuz be ne espriler ne espriler, anca lak lak yapın.

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben Mars' a çıkan insan görmedim henüz !

televizyonla dj lik yapmak gibi bir niyetiniz varsa müzik kanallarını açarsınız hem altyazı sorununuz da kalmaz.

teşekkürler :)

mekanikdesign

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben Mars' a çıkan insan görmedim henüz !

televizyonla dj lik yapmak gibi bir niyetiniz varsa müzik kanallarını açarsınız hem altyazı sorununuz da kalmaz.

teşekkürler :)

"Adamlar Mars'a çıktı" cümlesinde anlatılmak istenen şey gayet açık ha anlamadıysan sende bi sıkıntı var kardeş.

Tamamen alakasız saçma tavsiyen için de ben teşekkür ederim.