Başımın belası bir video codec sorunu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CZC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yakın zamana kadar sorun yoktu aslında.
Divx ve avi formatlı videoları Windows Media Player'da sorunsuz izliyordum.
Bir ay kadar önce kuzenim içinde 100 civarı yabancı film olan bir taşınabilir HDD gönderdi. Japon, Kore, Meksika, Rus, Kazak vs. filmleri. Tam aradığım şeylerdi kısaca.

WMP'de filmleri oynatmak istediğimde Windows Media Player bilmemne güncellemesi gerekiyor dedi. Microsoft sitesinden güncellemeyi yaptım.
Yeni gelen filmleri oynatmayı bırakın, eskiden sorunsuz oynattığı filmlerde de hata vermeye başladı.
"Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı" mesajı alıyorum genelde. Yönlendirildiğim hata kodu da C00D11B1..

Siz sormadan yaptıklarımı yazayım da tekrar yorulmayın:
WMP12 geliyor Win7 ile galiba. Onu kaldırıp tekrar kurdum yedeğinden.
Winamp full kurdum, BSPlayer pro kurdum.. Flv'de dahil oynatıyor ama benim Avi'ler de sonuç aynı: Olmuyor..

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Bütün programları, codecleri kaldır "K-Lite Codec Pack Full" indir içinde "Media Player Classic" var kur keyfine bak :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
indirdigin güncellemeyi programlar ve özellikler/ yüklü güncellemeler altında görüyosan ordan kaldırabilirsin, sonra temiz bi k-lite kurulumu yaparsın...

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sorunu geç te olsa anladım galiba arkadaşlar..
İndirdiğim bazı program ve eklentileri Win. otomatik olarak Program Files(x86) klasörüne kurmuş. Sonraki bazı eklentileri ise ben manuel olarak normal Program files klasörüne atmışım. Hepsini sildim. Normal PF klasörüne tekrar kurdum.
Ve sorun çözüldü.
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.. İyi ki varsınız..

kmplayer, gomplayer ?
Gomplayer'ın TV out çıkışı da çok pratikmiş. 17 lik laptop ekranındaki kaliteye yakın bir kalite verdi TV'de de.. Sana ekstradan +1 teşekkür dostum :biggrin:

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Windows Media Player denilen iğrenç şeyi hala kullanan varmı ya, K-Lite Codec Pack i indir bak rahatına, içinde Media Player Classic gibi harika bir oynatıcı var, WMP gibi sistemi sömürmezde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkadaşım bnm bilgisayarımda ben filmleri acamıyorum gomplayer i acınca **** codes diye bişey çıkıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı. indirdiğim videoyu seyremek istedğimde bu hatyı veriyo. yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende bu sorunu yaşıyordum çok sinirim bozulmuştu sonra advanced systeam care 6 yı kurup açmak istediğiniz dosyaya sağ tıklayın ''dosyayı öğüt'' diyin işlem bitince bununla aç diyip wmp ı seçin olay tamam....:biggrin: inş. yardımcı olmuşumdur:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"dosyayı öğüt" deyince sildi hepsini bu. nasıl yapıcam.