Başbakan Yıldırım: Filistin devletini bütün dünya tanıyacak

Bu konuyu okuyanlar

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
basbakan-yildirim-filistin-devletini-butun-dunya-taniyacak,WXTilUL6Y0OR33BJKBwfLA.jpg

Başbakan Yıldırım, "Yakın gelecekte Doğu Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğunu, Filistin devletini, bütün dünya tanıyacak ve böylece bu sorun da artık tamamlanmış olacak, ortadan kalkmış olacak" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Edirne'de düzenlenen 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Başbakan Yıldırım, "Yakın gelecekte Doğu Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğunu, Filistin devletini, bütün dünya tanıyacak ve böylece bu sorun da artık tamamlanmış olacak, ortadan kalkmış olacak" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye Cumhuriyeti, Ege'de Doğu'da Güneydoğu'da olsun tek bir çakıl taşını bile kimseye vermez. Ege'de aidiyeti tanımlanmamış, anlaşmalarda yer almamış kaya parçaları, formasyonlar için komşumuzun cinlik yapıp buralara heveslenmesi büyük bir yanlış olur. Bunun asla mümkün olmayacağını bütün dünya bilmelidir."

kaynak: https://www.ntv.com.tr/turkiye/basb...-butun-dunya-taniyacak,2IYlHzp3SUCARQvJrK9aUg
 

errno

Doçent
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
694
Reaksiyon puanı
567
Puanları
93
Merhaba,

herkes haddini biliyor da, deniyorlar işte akılları sıra. Türklerin ne yapıda olduğunu dünya alem biliyor. Ama yavaş yavaş bizi akılları sıra çözmeye çalışıyorlar. Sabır sınırları ve nelere karşı nasıl tepki göstereceğimizi sınıyorlar. Oyuncak sanıyolar ama iş başa gelince karşımızda nedense kimseyi bulamıyoruz..

Saygılarımla
 
Üst