Başarı ÖyküLeriniz Varmı ?

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu güne kadar hayatınızda bir şeyi çok isteyipte onun için savaştınızmı ?
Bu iş hayatında istenilen yükseklik yada özel yaşamınızda peşinden soluksuz koştugunuz bir aşkta olabilir...
Kendinize hırs yapıp "evet işte bunu yapmalıyım"
Yada "eğer o yapıyorsa neden bende yapmayayım" dediğiniz bir şeyler oLdumu ?
Bir şeyleri başarmış insanların öykülerini okurken hangi zorluklardan geçtiği , nelerle mücadele ettiğini aslında çok fazlada bilmiyoruz.
Anthony Robbins şöyle diyor kisişel gelişim kitabında ; "Çevrenizin kısıtlayıcı zincirlerini kırmanın en iyi yolu , bilgidir.Dünyanız ne kadar acımasız olursa olsun , başkalarının başarılarını okuyabilirseniz , sizi başarıya götürebilecek inançları yaratabilirsiniz" demiştir.

Bakalım SDN üyelerinin güzel başarı öyküleri varmı ? Yaşamlarında neler için hırs yapmışlar ve sonucunda neler olmuş ;)

Zzz Zzz

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ben önceden derslerimi hiç takmazdım ... Aman banane yapamam der çıkardım işin içinden .. hep kolaya kaçardım :) Ama Bir gün Hakanım çıktı karşıma ... Onla birliklte hırs yaptık hem onu kendime aşık ettim hemde notlarımı çok iyi yaptım. Hep görüyorum İşle aşk bir arada gitmez diyorlar ... işi olanın aşkı olmuyor .. Aşkı olanında işi ... Ama ben hırs yaptım bu ikisi de yürücek hemde çok iyi bir şekilde ve 2 senedir ne bir notumu düşürdüm ne ailemle bozuştum ne de başka birşey ... Şimdi derslerimde iyi (ki daha iyi olmak zorunda ..) Sevgilimlede çok güzel bir birlikteliğim var :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Be5tE dedi ki:
Ben önceden derslerimi hiç takmazdım ... Aman banane yapamam der çıkardım işin içinden .. hep kolaya kaçardım :) Ama Bir gün Hakanım çıktı karşıma ... Onla birliklte hırs yaptık hem onu kendime aşık ettim hemde notlarımı çok iyi yaptım. Hep görüyorum İşle aşk bir arada gitmez diyorlar ... işi olanın aşkı olmuyor .. Aşkı olanında işi ... Ama ben hırs yaptım bu ikisi de yürücek hemde çok iyi bir şekilde ve 2 senedir ne bir notumu düşürdüm ne ailemle bozuştum ne de başka birşey ... Şimdi derslerimde iyi (ki daha iyi olmak zorunda ..) Sevgilimlede çok güzel bir birlikteliğim var :)

Ne güzel be5teciğim.Yaşının verdiği sorumluluğu ve en önemli yıllarını çok güzel değerlendiriosun.Umarım hep böyle devam eder ve büyük büyüüüüüüük başarılarada imza atarsın mucuk sana :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben de çok azimliyimmm
ankarada kadın doğum okuyacammmm
inş gerçeklerşir bu. bi zaman buraya benim başarı öyküm bu diye yazarım

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Evet. Çok büyük sorumluluklarım var . En büyüğüde Aileme karşı çünkü onlara söz verdim ben bu ilişki yürücek ama beni asla olumsuz etkilemicek ki çok şükür öyle oldu .. Bende umarım ki hep böyle devam eder bu arada ablacım konu çok güzel olmuş :) Çok iyi düşünmüşsün :) Saol Ablacım (K)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
corpuscallosum dedi ki:
ben de çok azimliyimmm
ankarada kadın doğum okuyacammmm
inş gerçeklerşir bu. bi zaman buraya benim başarı öyküm bu diye yazarım

ne güzel inşlah olursun canım :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Geçen dönem baya bii hırslandımm, gecemi gündüzüme kattım ve ortalama yaptım :)
amacım okulda derece yapmaktı ama tek bir dönemle bitmiyomuş bu iş :)

bu arada zincir kırmak demişken muzurcumm aklıma geçen yıl sınıfa hazırlıksız yaptığım sunum geldii.sunum sonunda alkışlarr koptu ama kahkahalarlaa berbaerr :$ :$

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
DarkLady dedi ki:
Geçen dönem baya bii hırslandımm, gecemi gündüzüme kattım ve ortalama yaptım :)
amacım okulda derece yapmaktı ama tek bir dönemle bitmiyomuş bu iş :)

bu arada zincir kırmak demişken muzurcumm aklıma geçen yıl sınıfa hazırlıksız yaptığım sunum geldii.sunum sonunda alkışlarr koptu ama kahkahalarlaa berbaerr :$ :$

Ne mutlu sana ^^ demekki isteyince herşey oluyormuş :I

neden kahkalarla :$

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
ewtt emek vermeden yemek olmuyomuş onu anladım :)

şeyy...stand up gösterisi gibi olmuş :)bn incem diorm hoca dewam güsel dioo buna kürsüde ki jest ve mimiklerim de eklenince bu kısır bi döngü gibi dewam ediyodu haliyle kopuyolardııı :(

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
DarkLady dedi ki:

şeyy...stand up gösterisi gibi olmuş :)bn incem diorm hoca dewam güsel dioo buna kürsüde ki jest ve mimiklerim de eklenince bu kısır bi döngü gibi dewam ediyodu haliyle kopuyolardııı :(

ehuheu oLsun tecrube olmuş senin için :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ne güzel başarı öyküleriniz var öyle bende SDN başarı öykümümü yazsam. Masum bir üyecik iken şimdi melayike gibi big Global Moderatörüm. :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
amesfa dedi ki:
Ne güzel başarı öyküleriniz var öyle bende SDN başarı öykümümü yazsam. Masum bir üyecik iken şimdi melayike gibi big Global Moderatörüm. :D

İnşlh daha da cok big oLursun by amesfa o.O

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Muzurr dedi ki:
DarkLady dedi ki:

tecrübe mi oldu yoksa resil rüsva mı oldm bilemiorm :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
İşte ingilizce kariyermin bittiği andır bu . :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
En kısa zamanda çalışmaya başlıyıcam ve geri dönüp burda başarı öykümü ingilizce yazıcam.

Not : Ne zaman yazacağın konusunda tarih vermiyorum. :D :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
amesfa dedi ki:
En kısa zamanda çalışmaya başlıyıcam ve geri dönüp burda başarı öykümü ingilizce yazıcam.

Not : Ne zaman yazacağın konusunda tarih vermiyorum. :D :D

ahaahh koptum :D :D sdn canlı canlı bir başarıya daha imza atıcak desene :D

DarkLady dedi ki:
Muzurr dedi ki:
DarkLady dedi ki:

tecrübe mi oldu yoksa resil rüsva mı oldm bilemiorm :)

oLsun genede güzel bi hikaye ama :D geriye dönüp bakıtıgında gülüosun ama :D