Baş ağrısı

ibrahim474

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar genellikle her gün başım ağrıyor... Ve baş ağrısı ağırlaşırsa Baş ağrısı göze ve mideye vuruyor. Midem bulanıyor. Ve kusma hissi oluyor. Fakat kusamıyorum. gücüm azalıyor. ve yürümekte zorluk çekiyorum. Böyle birşey söz konusu olunca... ayrıca bu durumlar genellikle top oynuyunca, koşunca, Koşunca, biraz yürüyünce, yorulunca, terliyince meydana geliyor. nöroloji ye gittim hangi bir sorun olmadığını belirtti. Bu durum da ne yapmalıyım?

çimengöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar genellikle her gün başım ağrıyor... Ve baş ağrısı ağırlaşırsa Baş ağrısı göze ve mideye vuruyor. Midem bulanıyor. Ve kusma hissi oluyor. Fakat kusamıyorum. gücüm azalıyor. ve yürümekte zorluk çekiyorum. Böyle birşey söz konusu olunca... ayrıca bu durumlar genellikle top oynuyunca, koşunca, Koşunca, biraz yürüyünce, yorulunca, terliyince meydana geliyor. nöroloji ye gittim hangi bir sorun olmadığını belirtti. Bu durum da ne yapmalıyım?
--migren sanırım

ibrahim474

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yaşınız kaç acaba ben lise dönemimden beri çekiyorum migreni genetik oluyor doktorunuzu değiştirin isterseniz farklı bir doktora görünmekte fayda var.Geçmiş olsun
Teşekkürler. Yaşım 17 ve yıllardır bu sorunu yaşıyorum. Araştırma ya bile gittim. bir sorun yok diyorlar. Birçok doktor a göründüm

çimengöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende sizin yaşlarınızda dpktora gitmiştim üni sınavı sıtres ilaç verdi gönderdi ancak kesilmedi üni dönemminde tekrar gittim yıllar sonra migren olduğunu söyledi tabi bunun aşamaları var her ağrı migren diye bir sey yok umarım değildir.

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Büyük ihtimal vertigo ama sebebi nedir bilmiyorum vertogunun cesitleri var beyinde kristallarin oynamasiyla olusuyor beyin kulak mi tam hatirlamiyorum arastir istersen

mervee89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Migrenin olabilir mi? ben de de migren vardı doktora gittim hiçbir olumlu sonuç alamadım ama bir hekim tavsiyesi üzerine ocean koenzim Q10 kullanmaya başladım ve kullandığım günden bu yana çok şükür ağrılarım yok oldu denebilir