Baros'tan Fatih Terim'e olay sözler!

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Bir dönem G.Saray'da Fatih Terim yönetiminde top koşturan Milan Baros'tan eski hocası hakkında olumsuz açıklamalar geldi.

baros-tan-terim-icin-sert-sozler-1085629.Jpeg


Galatasaray'ın eski golcüsü Milan Baros, Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde ülke basınına kısa bir açıklama yaptı.

Çek basını, Fatih Terim'i; "Fiorentina ve AC Milan'da göreceli olarak çok kısa süre kaldı. Özellikle, Fiorentina'da çok iyi hatırlanır. İmparator lakaplı antrenör, son dönemde Galatasaray ile 2 şampiyonluk daha kazandı ve Türk Milli Takımı'nın başına geçti. Galatasaraylılar, Terim'e alternatif olabilecek tek ismin Mourinho olacağını söylüyorlar" ifadeleriyle tanıttı.

Milan Baros ise; "Türkiye'de çok büyük bir efsane olarak anılır. Ancak, ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var" dedi.

Baros; "Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece "Rakibi yıkmak"tan bahsederdi" diyerek açıklamasını noktaladı.

SPORX
 

Odessa

Profesör
Katılım
19 Haziran 2013
Mesajlar
3,760
Reaksiyon puanı
432
Puanları
83
Rakibi yikmak dedigi Terimin verdigi gaz. Gercekten iyi gaz verir. O konuda numberone.
 
Üst