Baros tek forvet!..

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle Bellinzona karşılaşmasının kadrosunda yer almayan 11 oyuncunun Kocaelispor maçında da forma giyemeyecekleri belirtildi.

B_3aa522e3edcd7b230043616e0d4065d1.jpg

Cezası nedeniyle Bellinzona maçında kadroda yer almayan Hasan Şaş'ın da dün akşam yapılan antrenmanı dizindeki ağrılar nedeniyle tamamlayamadığı ancak Kocaelispor maçına yetişeceği ifade edildi. Hasan'ın karşılaşmada sağ bekte görev yapacağı ve Serkan Kurtuluş'unsa yedek soyunacağı ifade edildi.

Aydın'ın orta sahanın sağında görev yapacağı belirtilirken teknik direktör Skibbe'nin Baros'u tek forvet oynatacağı, hemen arkasında da Lincoln'ü görevlendireceği belirtildi.

Bu arada sezon başından bu yana eleştirilen, Bellinzona maçı sonrası da yönetim tarafından uyarılan teknik direktör Skibbe için Kocaelispor maçının dönüm noktası olduğu ve bu karşılaşma sonrası Alman teknik adamla ilgili kesin bir karara varılacağı ileri sürüldü.

Öte yandan Bellinzona maçı sonrası resmi internet sitesine karşılaşmayı değerlendiren Lincoln sağ ayaklı bir futbolcu olarak sol ayakla attığı golü şans olarak nitelendirdi. Yıldız futbolcu "Özellikle benim için muhteşem bir geceydi. Sakatlığımdan sonra takımıma maç kazandıran golü attım. Artık UEFA Kupası'nda bir adım daha atmak için avantajlıyız. Bu sezon oynadığımız diğer maçlardan çok daha iyi bir futbol oynadık. Ama itiraf etmek gerekirse dikkatsiz goller yedik. Buna rağmen kazanmayı hakettik. " ifadelerini kullandı.

Kaynak

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
hayırlısı olsun takım bence daha iyi olacak ama defans bu sene kötü gibi.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Gol yollarında sıkıntı varken yapılacak sey mi bu?

JardeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tek forvet bize iyi gelmiyor ama bakalim Baros bu yukun ustunden kalka bilecek mi.