• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Baros Sen Bizim Herşeyimizsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Turkcell Süper Lig'de 17 golle krallık yarışında önde olan Baros, Avrupa kupalarında 5, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 1 gol buldu.

baros_sevinc_ist439_1092606.jpg

Galatasarayımız'da, bu sezon attığı gollerle takımını adeta sırtlayan Milan Baros'un attığı mükemmel gol, Hamburg karşısında tura yeterli olmadı. Galatasaray savunmasında yaptığı hatalarla 3-2 yenilerek Alman rakibine UEFA Kupası'nda elenirken, sezonun golcü ismi Baros ise yine golünü attıi.

Bu sezon Cim Bom'un yaptığı toplam 43 resmi maçın, 34'ünde oynayan ve 23. golünü Hamburg'a atan Çek yıldız, takımının toplam gollerinin yüzde 30'unu tek başına kaydetti. Turkcell Süper Lig'de 17 golle krallık yarışında önde olan Baros, Avrupa kupalarında 5, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 1 gol buldu.

ARDA VE KEWELL'IN 10'AR GOLÜ VAR-

Galatasaray'da Baros'tan sonra en golcü futbolcular Arda ve Kewell oldu. Toplam 43 resmi maçta 10'ar gol kaydeden iki oyuncuyu, 9 gollü Lincoln izliyor.

Forvet oyuncularından Nonda'nın 6, Ümit'in ise 3 golü bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Yaser, Ayhan ve Aydın'ın da resmi karşılaşmalarda 3'er golü var. Galatasaray'da Servet'in 2, Emre Aşık, Hakan, Barış, Mehmet Topal ve Sabri'nin de 1'er golü bulunuyor

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böyle yürekleriyle oynayan futbolcular beni mutlu ediyor kaybetsekde üzülmüyorum

ama bi kaç hafta oncesıne kadar alkışladıgım lincoln'den nefret edıyorum ellerime yazık galatasaray forması altında bir dakika daha görmek ıstemıyorum bu insanı takımı birbirine kattı bu yürekli cocuklara yazık

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün çok güzel oynadı. Helal olsun.

Ama en sevindiğim nokta ise taraftarın artık bazı şeyleri görmesi oldu. Lincoln'ü yuhaladıklarında içimin yağları eridi.

Artık gitsin yeter ya!

garaman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ölümüne sevdalıyız sarısına kırmızısına.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
lincoln a laf dedirtmiyodunuz 2 hafta öncesine kadar. bu adam sorunlu istedigi maçta oynuyor diyorduk toz kondurmuyodunuz. arda gibi adamlar 3 kurusu oynuyor böyle adamlar milyonları alıyor cimbomda. bir fenerli olarak üzülüyorum ardaya hak ettiklerini alamıyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kendi adıma konuşayım ağzımdan çıkan her Lincoln lafı olumsuzdu. Bu takıma yakışmayan bir oyuncu. Servet gibi Arda gibi yüreğiyle oynayan oyuncuların yanında bunun gibi adamlara yer yok!

Artık taraftarımız da gördü bunu dün akşam...

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dün çok güzel oynadı. Helal olsun.

Ama en sevindiğim nokta ise taraftarın artık bazı şeyleri görmesi oldu. Lincoln'ü yuhaladıklarında içimin yağları eridi.

Artık gitsin yeter ya!

Allah taş yapar, söylemiş olayım.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lincoln a laf dedirtmiyodunuz 2 hafta öncesine kadar. bu adam sorunlu istedigi maçta oynuyor diyorduk toz kondurmuyodunuz. arda gibi adamlar 3 kurusu oynuyor böyle adamlar milyonları alıyor cimbomda. bir fenerli olarak üzülüyorum ardaya hak ettiklerini alamıyor.

bir galatasaraylı olarakta sana canı gönülden katılıyorum.dün akşam maçın başından beri küfrettim bi halta yaramıyosun diye.oyundan çıkarınca çok sevindim.kendini bulunmaz hint kumaşı hissetrmesin artık.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Doğruları söylüyorum ben bir şey olmaz. :D

Ligin ilk yarısındaki goller ve asisler, senin doğrunla biraz çelişiyo gibi ?
Mesele o değil, bizim ofans gücümüz Türk takımlarının hiçbirinde yok. Bizim sıkıntımız herhangi bi' takımın iki pasla oyundan düşürebileceği defansımız. Sezon başında, sözünü ettiğin bütün enerjisini takıma harcayan, Arda ve Ayhan gibi topçulardan biri olan Song gönderilince bu durum daha da gün yüzüne çıktı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O asistleri yaparken ve golleri atarken de bunu söylüyordum ben. Çevremdeki herkes Lincoln'den nefret ettiğimi bilir.

Defansa gelince evet haklısın o konuda. Mesela dünkü maçta Servet ile Song olsaydı bu maç böyle bitmezdi.

Song'un yerini dolduramadık malesef Meira onu arattı. Servet de sakatlanınca adam kalmadı işte.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Lincoln'ün Allah belasını versin hepinizin laflarını biraraya getirdim.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hayranım bu cocuga yaws Süper futbol oynuyor Krallll :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
SAbotaj sen ne şeker bi çocuksun öyle:D

DÜZENLEME:Ben bu mesajı yazdığımda sabotajın avatarı vardı..:)

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Barosun oyun tarzı bu.Yırtıcı forvet denilen tipten defansın arkasında derin boşlular oluşturup arkaya kaçabilen.Defans oyuncularını 90. dakka olsa bile yoran bir oyun stili var Baros'un.Yunanistan'ın avrupa şampiyonasını kazandığı sene Yunanistan çek Cumhuriyet'ini elemişti.Baros o sene çıkışını yaptı ama nedense tamamlayamadı.
Dün akşamda elinden geleni yaptı.Bir penaltı yaptırdı ve bir gol attırdı.Bir avrupa maçında yapabileceklerini yaptı ama ne yazıkki defans hataları Baros'un attığı gollerin önüne geçti.
İnşşallah Baros Galatasaray'da devamlı olur.Hakan'dan sonra disiplinli bir forvet bulamadık.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
adam süper oynuyor geldi geleli süper maçlar cıkardı sanki 10 yıldır bu formayı giyiyor Helal olsun Baroşumuza ve diğerlerine..

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
lincoln *tini gönderseler de kurtulsak, iyice kabak tadı vermeye başladı :angry:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İstikrarlı ve mücadeleci adam lazım bize artist değil

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Lincoln'e fütursuzca giydiriyorsunuz. Sonra hatırlatırım ama bu mesajları. (:

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Lincoln Hamburg maçında doğrudan soyunma odasına giderek,Galatasaray'ı kafasında bitirdi bence.Taraftar da onu bitirmiş.Sezon sonu bu gidişle ilk yolcu belli oldu.Kaprislerini ameliyatla aldırabiilrsek kalsın derim.Yoksa güle güle.