Bari ismini de Benim Adım Erol yapsaydınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ya sabır diyerek konuyu açıyorum:D

dün samanyolu televizyonunda reklamını gördüm. konusundan bahsediyordu tam diyecektim ben bu senaryoyu bi yerden hatırlıyorum baş rol oyuncusunu gösterdi.. (bıyığı bile aynı, yazamıyorum gülmekten:)) abimle göz göze geldik ve bastık kahkahayı.. bu kadar da olmaz ya

mynamehelaletkr8.jpg

My name is Earl, adamın ismi de Erol. İsmi bile nerdeyse aynı:D

Konuları da çok büyük benzerlik içeriyor. Hakkını helal et dizisinde hapse düşen bir adamın tövbe edip eskiden yaptığı kirli işlerinden dolayı haklarına girdiği insanları bulup hakkını helal ettirmek için onlara iyilik yapıyor ve haklarını helal ettirip, listesinden çıkarıyor.
My name is Earl dizisinde ise hayatını serserilik ve hırsızlıkla geçiren Earl piyangodan kazandığı yüklü miktardaki parayı alamadan bir araba kazasına uğrar. Hastanede geçen sürede "karma" felsefesini benimser ve bir liste yaparak o ana kadar yaptığı hataları telafi etmeye çalışır. Onları iyilik yapar ve listesinden çıkarır.

my_name_is_earl_DVD1.jpg

hakkinihelalet.jpg

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Her ne kadar birbirlerine çok benzeselerde Türk insanı simasından herzaman kendini billi ediyo.. Onu bilirim

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Türkiye'de izlemekte oldugunuz tv programlarinin %75'i Amerika, Canada gibi ulkelerden alinti ve ya calintidir.

Var misin, Yok musun,
Doktorlar,
Popstar,
Kavak Yelleri vs.. Hatta takdir ettigim bir komedyen olan Beyaz'in bile studyoya giriste yaptigi dans alinti/calintidir.

Tamam bati ozentisi oldugumuzu kabul ediyoruz da, bu kadar dusurmeseler bizi daha iyi olur.

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Zaten arkadaşlar hemen hemen türkiyede yapılmış olan yarışmaların heps Amerika ve diğer ülkelerden görülüp yapılıyor. :) Ama adamlar birbirlerine çok benziyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...