• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Barda İçkisine İlaç Atıp Tecavüz Ettiler

?Handsome?

Doçent
Arkadaşıyla bara giden genç kız içkisine ilaç atılarak tecavüze uğradığını iddia etti.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, A.Y. (20), polise başvurara, arkadaşıyla gittiği bir barda tecavüze uğradığını iddia etti. İçkisine ilaç katıldığını ileri süren genç kız, uyandığında barın müdüriyetinde kendini çıplak bulduğunu söyledi.

Olayın ardından bağırdığını ve bara geldiği arkadaşıyla beraber 3 kişi tarafından dövüldüğünü anlatan genç kız, telefonuyla yakınlarını aramak istediğinde de telefonunun gasp edildiğini fark ettiğini anlattı.

Genç kızın üzerinde ve giysilerinde bulunan sperm izlerinin labaratuvarda incelemeye alındığı belirtildi.

Şikayet üzerine genç kızla bara gelen H.T, barın sahibi M.K. ve barda müzisyen olduğu belirtilen M.Y. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan üç kişi suçlamaları reddettiler. Mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK
EDİT
Arkadaşlar heryere eglenmeye gidilmez çok dikkatli olmalıyız
zaman kötü

Büyük konuşmamak lazım.

oda doğru tanımadığın kimseye güvenmemelisin. ortam kötü niyetlilerle dolu. ama çok kötü olmuş. hep oluyor :( maalesef

yanlışlıkla nuri beyin organizasyon yaptıgı bara gitmis olmasın :^)

Bela istemiyorsan belanın olduğu yere yaklaşmayacaksın!

Malum içki bütün kötülüklerin anasıdır.

devir kötü, öyle iyi tanımadığın insanlara fazla yanaşmayacaksın.

Shadow1243' Alıntı:
İyi yapmışlar.Gitmeseymiş.

bu nasıl bir saçmalıktır...otobüste çayına ilaç katıp; ilk mola yerinde indirirlerse... o zaman bende sana iyi olmuş otobüse binmeseymişsin diye burada 'geçmiş' olsun dileklerimi bildireceğim...
şuraya bak bara gitti diye tecavüzü savunuyorsun... bu ne iş bilmezliktir!

bu nasıl bir saçmalıktır...otobüste çayına ilaç katıp; ilk mola yerinde indirirlerse... o zaman bende sana iyi olmuş otobüse binmeseymişsin diye burada 'geçmiş' olsun dileklerimi bildireceğim...
şuraya bak bara gitti diye tecavüzü savunuyorsun... bu ne iş bilmezliktir!

bar yolculuk yeri midir ? saçmalık neresinde bunun ?
sen otobüs'le giderken bilet alıyorsun,parasını veriyorsun,çayı ikram eden de otobüs görevlisi.kolaysa atsınlar bakalım.
bir de bar'a git.tanımadığın adamların içkisini yudumla!aynı şey mi bu?
iş bilmezlik senin yorumundur.
ben tecavüzü savunmadım.savunmam da.sadece hakettiğini söyledim.

bara gitti içki içti diye tecavüze uğradı... ve bunu haketti... senin yorumun sanırım doğru anlamışım...

şimdi bu lafım sana DEĞİL : Bu da benim yorumum :

Her ne olursa olsun başkasının insani haklarına herhangi bir saldırıda bulunmayı haklı gören zihniyet sanırım 'yontulmamış' taş devrinden kalma olmalı...

İnsanlar hata yaparlar; içkide içerler; bara da giderler!!!
ve kimse bu kız buraya gelmiş hadi şunu sinkaf edelim diyemez!

Allahtan adalet sistemimizde bu tarz -afedersiniz ağır konuşmak istemiyorum- g........'lar yok!

Öhöm öhöm havada kapanıyor, :)

Jojoba' Alıntı:
devir kötü, öyle iyi tanımadığın insanlara fazla yanaşmayacaksın.
böyle söylemekle

İyi yapmışlar.Gitmeseymiş...
böyle söylemek çok farklı...

'' ben tecavüzü savunmadım.savunmam da.sadece hakettiğini söyledim. ''

Evet yeterince açık!

Kesinlikle kimse böyle bir şeyi hak etmez ama bir gerçek varki oda zamanın kötü olduğu kız veya erkek hiç farkezmet adımlar sağlam atılmalı...!