Barcelona'nın Muhammet ısrarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gs_kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
barcelona-nin-muhammet-israri-1182648.Jpeg

Barcelona, Schuster’in “Türk Messi” dediği, Beşiktaş’ın 17 yaşındaki futbolcusu Muhammet Demirci’nin peşini bırakmıyor.
4 yıl önce Muhammet’i alabilmek adına 5 milyon avro verdiğinden bahsedilen Barcelona’nın bugünlerde siyah beyazlı yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.
Muhammet’in vekâletini elinde bulunduran Beşiktaş kongre üyesi Seyit Ateş, konuyla ilgili olarak, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Birkaç gündür Barcelona bizi sürekli arıyor. Barcelona yetkilisine Beşiktaş Kulübü’yle görüşmesini söyledim; çünkü 2013’ün Mayıs ayına kadar Muhammet, Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusu” dedi.
BARCELONA, MUHAMMET’İN TÜRKİYE’DE HARCANMASINDAN KORKUYOR
Buna rağmen Barcelona’nın Muhammet’in ısrarla istediğine vurgu yapan Ateş, “Muhammet’in harcanma ihtimalinden korkuyorlar. Türk mantalitesi ya da Türkiye’deki olaylara bakış açısına göre harcanır diye endişe ediyorlar. Barcelona altyapı sorumlusu Albert Benager, ki kendisi Misse ve Xabi’nin de antrenörlüğünü yaptı, onun genel görüşü; Muhammet’in Türkiye’de harcanacağı yönünde… Zaman zaman ben de aynı endişeyi duyuyorum. 15-20 gün önce Muhammet, Ege Cup’a gitti, çok güzel maçlar çıkardı. Onun sakatlanıp çıktığı maçta Türkiye, Fransa’ya karşı 5-1 gibi bir mağlubiyet aldı. Buna rağmen 8 tane Avrupalı teknik direktör tarafından turnuva’nın en iyi oyuncusu seçildi” şeklinde konuştu.
BEŞİKTAŞ’LA ANLAŞIRLARSA MUHAMMET BARCELONA’YA GİDER
Katalan kulübünün Muhammet’i yüzde yüz istediğini belirten Ateş, “Avrupalı teknik direktörler böyle düşünürken, buraya geldiğimizde, Muhammet, oyunu çift yönlü oynamıyor diye eleştiride bulunuyorlar. Zaten Barcelona yetkilisi de bu durumu anlatmaya çalıştı. İspanyol Kulübü, Muhammet’i yüzde yüz istiyor. Ben de bugünlerde Beşiktaş’la görüşmelerini temin etmeye çalışıyorum. Onlara, “Beşiktaş’la görüşüp, anlaşın, biz size yönelik fikrimiz olumlu” cevabını veriyorum” diye konuştu.
MUHAMMET’LE İLGİLİ TEMENNİMİZ BİLE FARKLI YORUMLANIYOR
“Muhammet, hem Schuster’e hem de takımdaki ağabeylerine kendini sevdirdi. Son derece ahlâklı, dürüst bir çocuk. Schuster de kendisini taktir ediyor. Fakat, Muhammet yolun başında. Önümüzdeki sezon daha doğru, daha iyi şeyler yapacak” diyen Seyit Ateş, “Ben, bir temenni de bulundum. Muhammet çok iyi oynar. Beşiktaş’a faydalı olur. 5 yıl sonra da 50 milyon avroya satılır’ dedim. Bu bir temenniydi. Herkes temenni de bulunur; fakat bazı çevreler bunu yanlış yerlere çekerek 17 yaşındaki çocuğa 50 milyon avro verilir mi şeklinde ya da Muhammet’in aklı karıştırılıyor şeklinde doğru olmayan eleştiriler yaptılar” şeklinde konuştu.
Radyospor

http://spor.milliyet.com.tr/barcelo...spor/spordetay/04.03.2011/1359925/default.htm

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Demişler eskiler ya popçu olacaksın ya topçu (: 5 milyon avro ne demek ya :D

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnşaALLAH haber doğrudur.Türk futbolcuların Barça gibi rüya takımda forma giymesini canı gönülden diliyorum.Bizim G.Gönül için de öyle bir iddia vardı.Onun da doğru olmasını temenni ediyorum.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bence satılırsa %50 pay alma şartı ile bedavaya verilmeli. :devil2:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Fazla uyanık bu Seyit Ateş. Bence Muhammet için en büyük tehlike bu adam. Neymiş efendim; Barcelona, Türkiye'de harcanır korkusu taşıyormuş... Yok daha neler! Bence sen mami fos çıkarsa ben nasıl para alacağımın derdindesin. Nereye baksam yerli yersiz, zamanlı zamansız açıklama yapıyor bilmem ne kanalına ya da radyosuna. Ortalığı galeyana getiriyor. Beşiktaş zaten evladına sahip çıkıyor, geleceğimiz diyor, el kadar çocuğa bir dünya para veriyor. Daha ne yapacaktı?

Mami uzun seneler Beşiktaş'a hizmet edecek, sonrasında da çok iyi bir takıma, kulübüne büyük paralar kazandırarak transfer olacak inşallah. Umarım kendisi de bu bilinçtedir. Bu çocuk sanırım 2013'te (yani Beşiktaş'la olan sözleşme bitimi tarihi) 18 yaşına girecek. Dolayısıyla da o tarihten sonra bir vekile ihtiyacı kalmayacak... :) Yok harcanacak, yok bilmem ne olacak tarzı haberler, şimdiden önlemini almazsam sonra havamı alırım korkusundan mı acaba?

Not: Sadece fazla gözüme battı bu durum. Senelerdir lafı ediliyor. Yanlış düşünüyorsam ya da konu hakkında daha net bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa lütfen beni de aydınlatsın.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sezon sonuna kadar birkaç genç kazansak geleceğimiz için çok büyük bir adım olur. Muhammet'i, Atınç'ı, Doğukan'ı... bol bol izleriz inşallah.

17 yaşındaki futbolcusu Muhammet Demirci

3 Ocak 1995 doğumlu imiş.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bizim burda oturuyo seyid ateste muhammette. yetenekli cocuk barcelona denemeye cagirdi diyolar tamamda kendisine sordum sadece messiyi gördüm uzaktan dedi cocuk, denemek icin mac bile yaptirmamıslar. biraz seyit atesin gazı gibi geliyo bana zaten bizim burda seyit atesin ne tarz bi insan oldugunu bilmeyen yok. muhammedin sölenildigi kadar büyük bi futbolcu olacagini sanmiyorum, ama ins sölenilenin yarisi kadar topcu olabilir.