Barca İbra'yı Sattı!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Barcelona İsveçli golcü için 40 milyon Euro'ya İtalyan ekibiyle anlaştı.

546284_detay.jpg

İspanyol spor gazeteleri, Milan'ın, Zlatan İbrahimoviç'i transfer etmek için 40 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Barcelona ile anlaştığını ileri sürdü.

Barcelona'da yürütülen görüşmelerde, Milan kulübünün en üst düzey yöneticisi Adriano Galliani'nin Barcelonalı yöneticileri ikna ettiği belirtildi. Milan'ın Barcelona'ya 15, 15, 10 olmak üzere 3 yıl içinde toplam 40 milyon avro ödeyeceği yazılırken, Katalan kulübünden sezon başına net 10 milyon avro alan İbrahimoviç'in de Milan'da 9 milyon avro kazanacağı kaydedildi.

Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola ile arasında sorunlar olan İbrahimoviç, iki kulüp arasındaki anlaşmadan sonra dün Barcelona'nın antremanına çıkmazken, kararını vereceği ve ona göre transferin resmilik kazanacağı ifade ediliyor.

İnter'e geçen yıl 50 milyon avro artı Samuel Eto'o'yu vererek İsveçli İbrahimoviç'i alan ve tarihindeki en pahalı transferi yapan Barcelona'nın, bir yıl sonra bu futbolcusunu Milan'a vererek toplam 47 milyon avroluk zarara uğradığı savunuluyor.

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İbrahimoviç gibi oyuncun var satıyorsun, hem de zarar ederek. Guardiola'nın kaprisine kurban gitti galiba.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
acele etmeselerdi fenerbahçe ile beşiktaş ortakşala alırdı

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Ben Barca'nın İbrahimovici nasıl ve neden aldığını da anlamış değildim. Üstelik 50 milyon euro + etoo.

Şimdi bi sürü zarar. Gerçi koymaz Barca'ya :)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Barça da ibrahimoviçin adam akıllı oynadığını göremedim milan da öyle olmaz gibime geliyor.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ben Barca'nın İbrahimovici nasıl ve neden aldığını da anlamış değildim. Üstelik 50 milyon euro + etoo.

Şimdi bi sürü zarar. Gerçi koymaz Barca'ya :)
koymaz mı geçenlerde Barça nın mali yönetiminden biri konuşmuştu tarihin en büyük borçlanmasına doğru gittiğini söylemişti.

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
ya bunların gitcekleri kulupler belli
barçadan milana
milandan reale
realden inter
interden barçaya ............

walcott39026

Asistan
Reaksiyon puanı
16
barcelona'dan böyle bir ahmaklık beklemezdim leblebi gibi gol atan Eto'o yu bu adama değiştiler bir de üste para verdiler.Şimdide ibrahimovici 40'a satmışlar akıl almaz bir olay Bu durumda Eto'o beleşe gitti:huh:

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
sisteme uymuyor.
muhtemelen robinho yda barçaya gidicek gibi

kadro çok sağlam oldu adamların
--------masc--------
----xavi---iniesta--
messi---villa---pedro(olursa robinho)