Barbara Mori

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
2s1xa2v.jpg

33ojtrr.jpg

24ovs6a.jpg

nq61dk.jpg

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bu neki insanmı bu abim olsa kadına bak aynı şeytana benziyo derdi :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yandaki son mesajlarda ismi görünce merak ettim ama açıkça söylemem gerekiyor ki böyle birşey beklemiyordum :D
teknoloji forumunda böyle bir paylaşım, amaçsız olmuş gibi sanki, her ne kadar magazin başlığı altında olsa da böyle şeylerin yeri burası değil diyesi geliyor insanın :D Neyse modlarımız daha iyi bilir :P

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
yandaki son mesajlarda ismi görünce merak ettim ama açıkça söylemem gerekiyor ki böyle birşey beklemiyordum :D
teknoloji forumunda böyle bir paylaşım, amaçsız olmuş gibi sanki, her ne kadar magazin başlığı altında olsa da böyle şeylerin yeri burası değil diyesi geliyor insanın :D Neyse modlarımız daha iyi bilir :P

Katılıyorum. Burası teknoloji sitesi olduğu için dişi android ve dişi robot resimleri konulması gerekiyor.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bu bizim magazin bölümüne bi et dövücü şart oldu..:D:D

images
.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Burada verilecek magazin haberi olsa olsa şudur:
ŞOK ŞOK ŞOK...
Yıllardır Debian'dan türediği halde onunla fazla ortak noktası olmadığı için eleştirilen Ubuntu büyüklüğünü gösterdi ve Debian'a destek amacıyla elinden tuttu, bu büyüklük karşısında Debian'ın boynu bükük kaldı...
news_53568.jpg

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Burada verilecek magazin haberi olsa olsa şudur:
ŞOK ŞOK ŞOK...
Yıllardır Debian'dan türediği halde onunla fazla ortak noktası olmadığı için eleştirilen Ubuntu büyüklüğünü gösterdi ve Debian'a destek amacıyla elinden tuttu, bu büyüklük karşısında Debian'ın boynu bükük kaldı...

:D