Profesyonel olmaz ama Canva sitesinde çok güzel template'ler var. Kendi beğendiğini özelleştirip kullanabilirsin.Arkadaşlar selam bir banner a ihtiyacım var.
Tasarlayabilecek olan alta tasarlayabilirim yazabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Canva fazla basitProfesyonel olmaz ama Canva sitesinde çok güzel template'ler var. Kendi beğendiğini özelleştirip kullanabilirsin.
Aslında basit değil. Oradan bir kaç proje için çeşitli poster ve logolar yaptım. Siteyi biraz karıştırırsanız kaliteli bir site olduğunu fark edersiniz. Sadece metin ve resim koyulan siteler gibi değil.Canva fazla basit
Hocam benim kuzenim banner yapıyor ona sorayım kabul ederse dönerimArkadaşlar selam bir banner a ihtiyacım var.
TamamHocam benim kuzenim banner yapıyor ona sorayım kabul ederse dönerim
O kadar önemli değil de saatiBen yapabilirim ama şuan müsait değilim en erken saat 4 gibi yapabilirim.
Adobe PhotoshopO kadar önemli değil de saati
Ne kadar bilginiz var
Hangi programı kullanıyorsunuz
Benim kuzende onu kullanıyor ama tek onda kalmıyor diğerlerini de kullanıyorAdobe Photoshop
Hocam eğer havale atamıyorsa kartına sokağa zaten çıkamazbütçe varsa 5 dolar'a fiverr'da yaptırabilirsiniz
5$ a bulursam tabibütçe varsa 5 dolar'a fiverr'da yaptırabilirsiniz
belki bakabilirim ne tarz isyiyosan özelden yaz bakarım merak etme para vs. istemiyorum kendimi bu konuda geliştiriyorumArkadaşlar selam bir banner a ihtiyacım var.
başkalarınıda bakmak istiyosan frelenser 1onluk tarzı sitelerde var5$ a bulursam tabi
Tek bir banner değil
Sürekli bir süreç