Banlanır mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Replax54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Replax54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün cs ye 1 arkadaşım davet attı girdim. Odada 5 kişiydiler iyi güzel oyuna girdik. 1. elde tanımadıklarımdan biri hack açtım dedi, ilk başta inanmadım ama verdiği tüm infolar doru çıkınca inandım. 10. elde karşıdan 3 kişi zaten oyundan çıktı hack var diye. Çocuğunda hesabına yazık olucak bence 500 saat oynamış şimdi tüm bunları geçtikten sonra asıl sorum eğer o banlanırsa benim oynadığım oyun sayılırmı ve küme düşermiyim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Başkasının yaptığı seni bağlamaz. Banlanacak biri varsa o da hileyi açan arkadaşın. Vac ban yer oturur aşağı.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Aynı lobiden girdiğin kişiler vac yerse sadece seninde onunla beraber girdiğim maçlar silinir.

hesapsilinsin

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Eğer gerçekten hile açtıysa vac a düşer zaten ve izleyen kişi reportladığı takdirde arkadaşının hesabı banlanır.Hile açan arkadaşınla birlikte girdiğin tüm maçlardaki galibiyetler silinir.Büyük ihtimal bir iki lig düşürür yeni sistemde.

Replax54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yorumlar için arkadaş vac ban yedi banada hiç bir şey olmadı hattao maçtan önce startrakli bir silah almıştım arkadaş vac yiyince yeni silahın killeride gitti .