M
MusTyKing
SDN Okuru
Ban yedim 1 hafta ama profilime yazılan en son yazıdan rahatsız oldum alaycı bir tavırla yazılmış silinmesini istiyorum ( _MusTy_)
@Creative @Görkem Say
@Creative @Görkem Say
Acaba o mesaj bana mı ait ?Ban yedim 1 hafta ama profilime yazılan en son yazıdan rahatsız oldum alaycı bir tavırla yazılmış silinmesini istiyorum ( _MusTy_)
@Creative @Görkem Say
Ben silinmesini istiyorum fakat dalga amacıyla yazılmış @CreativeBir sorun yok gibi.
Linç yenilicek birşey demedimki arkadaş diyorki ekran kartsız pubg mobile oynanır linç yemesi gereken @İsimyok0808Teknik bilgi yetersiz olunca böyle oluyorBen de az linç yemedim
Şimdi laptop tavsiyeleri bende
![]()
İlk linçimi yedim bundan daha önce olmamıştıTeknik bilgi yetersiz olunca böyle oluyorBen de az linç yemedim
Şimdi laptop tavsiyeleri bende
![]()
Sen benim yediğim linçleri yeseydin bu konuyu açmazdınİlk linçimi yedim bundan daha önce olmamıştıAllaha şükür sadece 1 linç edilmem var bu bir başarıdır
![]()
Oynanılır ama düşük ayarlardaRyzen 3 3200G ile Pubg Mobile oynanmaz diyen arkadaş sanada selam olsun. Yolun da açık olsun.
Gel normal iki insan gibi konuşalım. Discord'dan. Ben bir hata yaptıysam o kişiyle konuşurum. Örneklerde var. Onları etiketlemeyeceğim. Moderatörler güven edemez ise ekran kaydınada alırım sıkıntı yok. Ben klavyede küfür edenlerden değilim. Discord'dan ekle dostum. Burdan konuşmakla çözülmez bu iş. Discord ;#6532 İsimyok08 . Ekle , konuşalım. Bu arada o üslubuna gene dikkat etmiyorsun. Neyse ekle.Ryzen 3 3200G ile Pubg Mobile oynanmaz diyen arkadaş sanada selam olsun. Yolun da açık olsun.
Edit ; Yazıda hiçbir değişiklik yapmadım. Zaten moderatörler anlar. Yahu bu mesajdan nasıl bir art niyet çıkarabildin ki ? Alay nerede ettim ? Yolun açık olsun demişim. Burada küfür mü ettim ? Hayatta başarılar dilemek gibi birşey demişim.
Nasıl art niyet çıkardın diyene kadar profilime birşey yazmasan olmuyormu millete sürtünmeye çalışıyorsun belanı bulursun ama bir gün
Yine yaptın yapacağını 🤣Acaba o mesaj bana mı ait ?
Yaptıda çözdük şimdi ama modaretörler hiç yardımcı olmadı bunu da unutmayız.Yine yaptın yapacağını 🤣