Banka'ya bile çıplak gidiyorlar!

avsasitesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
news1209995330.jpg
Bu kadarına da pes artık. Dünyanın en çıplak kentinde bankaya bile çıplak gidiyorlar.

Dünyanın en çıplak kenti. Yasal olarak herhangi bir kısıtlama yok. İsteyen çıplak dolaşabiliyor. Yaz sezonunda nüfusu 40 bine ulaşıyor. Herkes anadan üryan. Bırakın plajları, bankaya bile çıplak gidiyorlar.

Fransa'nın sahil kenti Cap D'Agde'i yaz aylarında çıplaklar basıyor. Kendilerine 'natürist' ya da 'doğacı' diyen bu insanlar artık sadece plaja değil, sokağa çıplak çıkabiliyor, alışverisşe ya da bankaya bile o vaziyette gidebiliyor.

Paris'e hızlı trenle 5 saatlik mesafede, ünlü tarihi kent Carcassonne'un batısında, harika plajlarıyla bir zamanlar normal turistik bir yer olan Cap D'Agde artık sadece 'natürist'lerin tatil beldesi. Jade Jagger ve daha pek çok ünlünün de uğrak yeri olan Cap D'Agde her geçen yaz daha da kalabalık oluyor.

Dünyada pek çok özel 'çıplaklar kampları' var. Bir tatil komleksi ya da plajla sınırlı. Ama Cap D'Agde 'çıplaklar kampına' dönüşmüş kent olarak tek örnek.

avsasitesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Tsunami uğrar, Marmara'ya getirir onları inşallah :p

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Acık adreside vermişsin Metro ile 5 saat giderken sağda gelirken solda :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Metro ve hızlı tren arasında fark var Avrupa'nın hızlı trenine daha henüz ulaşamadık.Anlam kayması var ve buda yaklaşık saatte 70 km fark yapar :) Biz burdan Afyon'a giderken onlar Paris'ten bu çıplaklar kampına gelebilirler yani...
Bunlara Nudist denmiyor muydu natürist te kimin uydurması :D Çıplaklık göreceli bir kavram bana göre çıplak sana göre muhafazakar... :)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
heeh bi fransız kanalında görmüştüm burayı anadan doğma yürüyoduherkes ne şaşırmıştım ama :D

DEADZONE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunun yolu nerde bende gitcemmm ...
dusene biliomusun herkes cıplakk uyyyyyyy...

kuzgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En güzelini yapıyorlar (A). TV'de bisiklet sürenlerini bile görmüştüm :# :} (: Hatta sitemizde, ülkemizde de bu tip kamplar açılmalı diye imza toplamalı(!) (&)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ya helecan verici gibi görünüyor da bi de şu yönden düşünün arkadaşlar. Hemcinslerimizi sallanarak gezerken görmeyi tamamen bir kenara bıraksak bile, orada anadan üryan arz-ı endam eden tüm bayanlar bir Latetia Casta, bir Eva Longoria değil. Madalyonun öbür yüzü var yani.

erkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kiyamet alametleri. Ahir zaman fitnesi kadindir buyuruyor peygamberimiz. onun icin herkes oyunu hangi partiye verdigine dikkat etsin. akp kapatilacakmis. bu adamlar ne laftan anlar ne de haktan. ancak alnina silahi dayayip otur asagi diyeceksin.

erkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kuzgun dedi ki:
En güzelini yapıyorlar (A). TV'de bisiklet sürenlerini bile görmüştüm :# :} (: Hatta sitemizde, ülkemizde de bu tip kamplar açılmalı diye imza toplamalı(!) (&)

ölünce de ordaki denizde masaj yapip denize atarlar. camiye getirmesinler.