banka hariç borç verecek kurum var mı?

syk3490

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar. Büyük bir sıkıntı içindeyim babamın vefatından sonra benim adima bir cok borc kaldi fakat birkimse olsun yardim etmedi.Bankalarla terse düştüm ve suan acil 2000 lira paraya ihtiyacım var senetle yada başka bir şekilde alabileceğim bir yer varmi. Satabilecek bir eşyada yok telefonum kırık 150 tl veriyorlar.Baskada hiç birşey yok aydan aya maaş.

syk3490

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yokmu bilen yol gostericek . Kimse

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Allah yardımcın olsun eşe dosta da güven kalmadı ama şu durumda onlardan başka seçenek de yok gibi belki bir yerlerde hala öyle akrabaların vardır banka dışında hayırsever insanlar dışında borç verecek birinin olduğunu sanmıyorum tefeciye falanda bulaşma derim daha beter duruma sokarlar

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
İş yerinden iste, isteyemem diyorsan bir yıldan uzun süredir çalışıyorsan kendini haklı bir nedenle çıkarttır en az 2000 tazminat alırsın

syk3490

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Allah yardımcın olsun eşe dosta da güven kalmadı ama şu durumda onlardan başka seçenek de yok gibi belki bir yerlerde hala öyle akrabaların vardır banka dışında hayırsever insanlar dışında borç verecek birinin olduğunu sanmıyorum tefeciye falanda bulaşma derim daha beter duruma sokarlar
Teşekkürler desteğin için kardesim

---- Mesajlar birleştirildi ----

İş yerinden iste, isteyemem diyorsan bir yıldan uzun süredir çalışıyorsan kendini haklı bir nedenle çıkarttır en az 2000 tazminat alırsın
Içerde tazminatim var ama haklı nasil cikartilacam

Son düzenleme:

syk3490

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bir arkadaşım sağolsun yardimci oldu cok sağolun mesaj atmanız bile yeterli oldu.

syk3490

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar senet vs ile borc verecek tanidigi olan varmi