Bandwidth ile ilgili sorum var

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
sizlere bir sorum olacak, ben eğer bir proxy sitesi kurarsam ve eğer benim kurduğum proxy üzerinden mesela youtube'a bağlanılırsa, sitemin bandwidth i nasıl değişir. yani video sanki benim alanımdan çekilmiş gibi mi olur yoksa pek bi değişim olmaz mı? cevaplarınızı bekliyorum..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Değişen pek bir şey olmaz değişen bağlantı hızın olur. Yavaşlayabilir sonuçta o senin adına indiriyor sonra sen ondan kendi bilgisayarına indiriyorsun :) Gerçi bu mantıklada 2 katı olması lazım ama :) böyle :)

Imotep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eski bir konu ama konuyu hortlatayım. Sitem için glype proxy kurmam gerekli. arkadaşında dediği gibi bir kişi gelip benim sitemden 50 mb lık video izlerse bu direk benim trafiğime mi yansır. cevaplar için teşekkürler

ixirhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Proxy üzerinden geçmesi trafiği de süzmesi veya proxy üzerinde bırakması anlamına gelmeyeceğinden trafik size yansır nihayetinde proxy'de olsa, gerçek bir ziyaretçide olsa sizin videonuzu izleyecektir, ancak bandwidth'den tasarruf etmek isteniyorsa web sitesi Türkiye üzerinde sunucularda video dosyaları ise Yurtdışı sunucularda olur, böylelikle maliyet azaltılır.

Saygılarımızla
ixirhost.com