Süpürgesiz cadı
Profesör
İşe bak ya burda teselliyi ben veriyorum. Teşekkürleri @by efsane alıyoAdmin tamam bu sözlerin ve desteğin için sana özel süpriz yapacağım gerçekten şuan bende yerin ayrı
İşe bak ya burda teselliyi ben veriyorum. Teşekkürleri @by efsane alıyoAdmin tamam bu sözlerin ve desteğin için sana özel süpriz yapacağım gerçekten şuan bende yerin ayrı
Öyle zamanlar vardır ki bazen birini öylesine çok özlersiniz ki onu hayallerinizden çıkarıp gerçek hayatta sahip olmak istersiniz. Hayal etmek istediğinizi hayal edin, gitmek istediğiniz yere gidin, olmak istediğiniz kişi olun çünkü yaşayabileceğiniz tek bir hayatınız var ve tüm bunları yapabilmek için tek bir şansınız..
Yaş farketmese de yaş farkı arttıkça uyumlusuna denk gelmek zordur. Uyum sağlanmışsa kesinlikle farketmez. Sadece uyum sağlamışsa...
oy oy sen kıskandın mı şaka bir yana mesaj at numaranı 2. nikah şahidi sensin. ( bu gidişle mega düğün olacakİşe bak ya burda teselliyi ben veriyorum. Teşekkürleri @by efsane alıyo
uyum sağladığımıza eminim eğer bir kızın yüzünü güldürüp mutlu olabilmesini sağlaya biliyorsam gerisi önemli bile değil
oy oy sen kıskandın mı şaka bir yana mesaj at numaranı 2. nikah şahidi sensin. ( bu gidişle mega düğün olacak)
Umarım bu düşüncelerin büyüdükçe değişmez. Şimdi hayır falan diyeceksin biliyorum ama bizde o yaşlardan geçtik.
Hatta düğünü biz yapalım @by efsaneHahahah, forumu alıp geliriz. Veya şey, skype ile yaparız düğünü, her koltuğa bir PC filan![]()
Hatta düğünü biz yapalım @by efsane
2020'ye kadar zengin olmayı başarabilirsem ev bile alırım.![]()
Eh artik bizde dua edelim ki zengin olun
2020'ye kadar zengin olmayı başarabilirsem ev bile alırım.![]()
Gel babam da ol ya sen
Eh artik bizde dua edelim ki zengin olun![]()
Şöyle bir abimiz olmadı ki...Sen de bize dua et madem, biz de senin gibi doğru kişiyi bulalım kardeşim benim.![]()
Şöyle bir abimiz olmadı ki...
Ben sağdıç olayım mıGel babam da ol ya sen