- Reaksiyon puanı
- 14
Arkadaşlar csgo'da en düşük ayarlarda 1024×768 çözünürlükte fps'nin 144ün altına düşmeme şartıyla PC toplamak istiyorum. Bana kaç TL lazım?
Sadece rx580 ve 144hz 1 ms monitör 3 bini buluyor zaten.3 bine rx580 li bi kasa olur
3 4 bin bandında tutar. İşlemciye anakarta ssd ye bağlı olarak fiyat bayağı değişebilir.O sistem kaç TL tutar?
Son kur artışından sonra yaklaşık 5-6 bin bandında olacağını düşünüyorum
Söz bana da dokundumu bilemem ancakSaçmalama 5-6 bine gerek yok 2-2.5 bin tl ye hem monitor hem a320m anakart işlemci içinde ekran kartı bulunan ryzen 3200g bu sistemle cs go yu en düşük ayardayı bırak pubg lite yi yüksek ayarda 60 fps oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar boş yorum yapmayın sizin önerdiğiniz pc ler 1080p ultra ayarda 200 fps oynatıyor ve 5-6 bin tl adam zaten demiş en düşük ayarda oynayacağım neden zorlaştırıyorsunuz
ve iyi pc önerecekseniz bile fiyatı düşük bir pc önerin
2 bine bilgisayar dizeceksin öyle mi? 2016da olsak belki.Saçmalama 5-6 bine gerek yok 2-2.5 bin tl ye hem monitor hem a320m anakart işlemci içinde ekran kartı bulunan ryzen 3200g bu sistemle cs go yu en düşük ayardayı bırak pubg lite yi yüksek ayarda 60 fps oynarsın
arkadaşlar boş yorum yapmayın sizin önerdiğiniz pc ler 1080p ultra ayarda 200 fps oynatıyor ve 5-6 bin tl adam zaten demiş en düşük ayarda oynayacağım neden zorlaştırıyorsunuz
ve iyi pc önerecekseniz bile fiyatı düşük bir pc önerin
Ekran kartını RX 570 yapıp indirim koponunu girmeni öneririm ''PCHGARAJ'' koduyla 150 TL'lik indirim kuponu var istediğin gamegaraj sistemde kullanabilirsin.PC hocasının RX 550 sistemi bile valorantte 140 fps veriyor onu alabilirsin.
Pollux 5A - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com