Bana hangi saç yakışır

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
Selam 15 yaşındayım.
Hızlı Resim - 20181225 194410 tipim böyle kameradan tam gözükmemiş sakalım var hep boyle kestiriyorum yanları aldırdıysam üstüde aldırıyordum.Artık tarzımı değiştirmek istiyorum.Ne yakışır bana üstü az aldırsam yanlarıda yukardan asagiya azalacak şekilde kestirsem yakışırmı?
Öneriniz nedir?

Reaksiyon puanı
4
başka onerin varmi oyle saç asağı sarkınca çok sinir olurumda xd.
Erkek saçlarında nasıl kestiği çok farketmiyor daha çok sen o kesimli saça nasıl şekil veriyorsun o önemli. Hangi model istersen ise üç aşağı beş yukarı yanları kısa üstleri uzun tutacak.

Benim saçlarım belime geliyor neredeyse, tavsiyem uzatabiliyorsan okul sorunun yoksa mesela komple uzat [emoji5] Yoksa dediğim gibi yanların kısa üstlerin uzun olduğu herhangi bir model üzerinden saçını kestir. Sonra saç şekillendirici sprey al kafana göre takıl

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,363
EtiJhin iyi akşamlar
Beni yanlış anlama,bu tür konularda kendi kararını kendin vermen en doğrusu olur,
zaten 20 yaşına kadar çok fikir sahibi olacak,düşüncelerin çok değişecek,hatta öyle ki dün severek yediğin yemek bile hoşuna gitmeyecek.
Kendin için güzel olanı sen karar vereceksin,en doğrusu da bu olmalıdır,başkalarının fikrini almak ,düşüncelerini öğrenmek güzeldir,
ama bu tarz işler için değil ,ekmek parası,meslek öğrenmek için danışman lazım;)