Oğuz2323
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 46
şöyle çok pahalıda değil çokda ucuzda değil öneriniz varmı?
Bütçeniz ve sistem bilgilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz? Ona göre öneride bulunabiliriz.şöyle çok pahalıda değil çokda ucuzda değil öneriniz varmı?
Bütçeni ve şuanki sistemini yazarsan.şöyle çok pahalıda değil çokda ucuzda değil öneriniz varmı?
Sistemin nedir?şöyle çok pahalıda değil çokda ucuzda değil öneriniz varmı?
Ne sistem yazıyorsun ne de bütçe söylüyorsun. Birde yardım bekliyorsunuz bunları yazmadan...şöyle çok pahalıda değil çokda ucuzda değil öneriniz varmı?
Sisteminiz nedir acaba?bütcem 1000 1500 tl arasıdır.
bütcem 1000 1500 tl arasıdır
sistemim biraz kötü.bütçe ve sistemini yazarmısn
Anakartınızın modelini öğrenebilir miyiz,hatta mümkünse bütün sistem bileşenlerini paylaşabilir misiniz?sistemim biraz kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
durun atim ss
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 132346
Diğer sistem bileşenlerini bilmeden tavsiyede bulunamayız,lütfen sistem bilgilerinizi öğrenebilir ve bizimle paylaşabilir misiniz?bu kadar biliyorum önericeğiniz bi oyuncu ekran kartıdır.
Bu işlemci ile tüm ekran kartları darboğaz yaparbu kadar biliyorum önericeğiniz bi oyuncu ekran kartıdır.
Diğer bilgisayar bileşenlerini bilmiyoruz ki,sistem ekran kartına uyum sağlamayabilir.hiç bilgi vermediğin için önerebileceğim o bütçeye göre en iyisi : MSI GTX 1650 D6 AERO ITX OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
bazı yerlerde tek çekim 1450 ye veriyorlar
birşey söylemediği içino bütçeye göre önerdimDiğer bilgisayar bileşenlerini bilmiyoruz ki,sistem ekran kartına uyum sağlamayabilir.
Konuyu açan kişinin sistem özelliklerini tahmin ediyoruz VOL 120.Sen bize tüm bileşenlerini yazmıyorsun ve bizden öneri bekliyorsun.
O konunun en başına yazacaksın bütçe ve sistemindeki BÜTÜN parçaları.
peki bu komikmi . herkez gülsün.Konuyu açan kişinin sistem özelliklerini tahmin ediyoruz VOL 120.![]()
Evet komik. Hiçbir bilgi vermeden öneri istiyorsunuz. Sonra GPU elinizde patlayacak.peki bu komikmi . herkez gülsün.
Evet,sistemini paylaşmayıp öneri isteyen kişilerden çok çektik artık sinir olmak yerine gülüyoruz,ne yapalım?(Amacım sizi aşağılamak değil)peki bu komikmi . herkez gülsün.
Geçen gün birinin de laptop özelliğini tahmin ettim.Konuyu açan kişinin sistem özelliklerini tahmin ediyoruz VOL 120.![]()
Evet,sistemini paylaşmayıp öneri isteyen kişilerden çok çektik artık sinir olmak yerine gülüyoruz,ne yapalım?(Amacım sizi aşağılamak değil)
gül ozamanEvet komik. Hiçbir bilgi vermeden öneri istiyorsunuz. Sonra GPU elinizde patlayacak.![]()
Gülelim gel ?gül ozaman