Balık yağı kullanımı hakkında

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Arkadaşlar Merhaba,
Çok uzun zaman önce balık yağı kullandım. İşe yaradı mı hatırlamıyorum bile. Buraya yazmadan önce sağlık sitelerini, doktor görüşlerini ve dahası gibi bir çok yazı okudum. Çoğu reklam amaçlı ve akademik makale tarzında. Balık yağını düzenli kullanmak ne işe yarar. Kullananlar varsa yazarsa sevinirim. Ayrıca ben Supradyn kullanıyorum birlikte kullansam sorun olur mu. Tavsiye ettiğiniz var mı. Babamla anneme de almak istiyorum onların kullanımında bir sakınca olur mu. Tabiki küçük kızıma da vermek isterim. Bazı eczanelerde bile iyi olmayanlar satılabiliyormuş diye okudum. Sizin tavsiyeleriniz neler.

Son düzenleme:

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Balık yağında omega 3 vardır. Yaşlı genç fark etmez. Kullanın. Bir zamanlar bende kullanıyordum. Şimdi de kullanmak isterdim fakat maddi durumlar kriz dönemimde. Malum virüslerden dolayı olsun diğer bazı kişisel sorunlarım olsun. Eczaneden alın. Benim aldığım kapsüldü. Markası aklıma gelmiyor. Baya geçti üzerinden

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Balık yağında omega 3 vardır. Yaşlı genç fark etmez. Kullanın. Bir zamanlar bende kullanıyordum. Şimdi de kullanmak isterdim fakat maddi durumlar kriz dönemimde. Malum virüslerden dolayı olsun diğer bazı kişisel sorunlarım olsun. Eczaneden alın. Benim aldığım kapsüldü. Markası aklıma gelmiyor. Baya geçti üzerinden
Akşama doğru almayı düşünüyorum ama fikir alayım dedim. Teşekkür ederim.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Paranız varsa maddi durum iyiyse takviye almak yerine şunu tavsiye ederim günde 1 paket yeterli olur.Bu pakette epa+dha değeri 400 çok iyi.Normal yiyerek almak vücudun onu doğal sindirimi ile kana karıştırması çok daha faydalı.
images.jpeg-5.jpg

Eğer tamam durum iyi ama bu da çok pahalı diyorsan da şunu öneririm bunda da epa+dha miktarı 100gr da 220
images.jpeg-6.jpg

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Paranız varsa maddi durum iyiyse takviye almak yerine şunu tavsiye ederim günde 1 paket yeterli olur.Bu pakette epa+dha değeri 400 çok iyi.Normal yiyerek almak vücudun onu doğal sindirimi ile kana karıştırması çok daha faydalı.
Ekli dosyayı görüntüle 114731

Eğer tamam durum iyi ama bu da çok pahalı diyorsan da şunu öneririm bunda da epa+dha miktarı 100gr da 220
Ekli dosyayı görüntüle 114732
Teşekkür ederim. Hap kullanmak benim için daha uygulanabilir bir şey. Bunları alsam bir haftada bıkarım.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Ben de merak ediyorum. Benden geçti de çocuklar için.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Hocam önerilerinizi bekliyorum.
Şimdi hocam bu balık yağında en önemli mevzu epa+dha değeri bu değer ne kadar yüksek ise bizim için o kadar iyi.Çünkü bizim günlük ihtiyacımız 2000mg ile 3000mg arası tabi kişiden kişiye değişir.Ben baya araştırdım yorumları falan okudum 2 tane üründe karar kıldım.Bu ürünlerden 1 tanesinde coenzim q10 yokken diğerinde var yani aynı hapta hem balık yağı hem coenzim q10 var.Şimdi fark ne ona gelelim vücudumuza aldığımız bütün et ve türevleri vücutta asidik etki yapar ancak vücudumuz alkali olmayı sever yani sen et yiyorsan rahatsız etmesin diye hani yanında salata yiyorsun ya balık yağının yanında da coenzim q10 antioksidan olduğu zaman rahatsız etmiyormuş mideyi.Çünkü öyle yorumlar okudum kimine dokunuyormuş ve dokunmaması için coenzim q10 ile beraber alınması daha iyi.Şimdi ben sana normal olanı da atacağım 2si birlikte olanı da sen hangisini istersen onu alırsın yine kafana takılan bişi olursa cevaplarım bildiğim kadarıyla ?

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Balık yağlarında önemli olan EPA ve DHA miktarlarıdır. Voonka markasının balık yağlarını tavsiye ederim. Özellikle koenzimli olanı ileri yaşı olanlarda kullanılırsa daha iyi olur. Voonka eczacıbaşınındır. Aşağıdaki üründe araştırmalarım sonucu en yüksek EPA ve DHA miktarına sahip üründür. Online satış sitelerinden daha ucuza alabilirsiniz.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Balık yağlarında önemli olan EPA ve DHA miktarlarıdır. Voonka markasının balık yağlarını tavsiye ederim. Özellikle koenzimli olanı ileri yaşı olanlarda kullanılırsa daha iyi olur. Voonka eczacıbaşınındır.

Bunu ben de gördüm ama fiyat çok uygun olunca kıllandım açıkçası ?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Supradyn ile birlikte tavsiye etmem. Ancak şöyle yapabilirsiniz, supradyn aldığınız gün balık yağı almaz balık yağı aldığınız gün supradyn almazsınız bir gün birini bir gün birini mantığı

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Balık yağı ciddi ciddi kilo aldırıyor mu acaba? Kullanan arkadaşlarda artış oldumu?

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Şimdi hocam bu balık yağında en önemli mevzu epa+dha değeri bu değer ne kadar yüksek ise bizim için o kadar iyi.Çünkü bizim günlük ihtiyacımız 2000mg ile 3000mg arası tabi kişiden kişiye değişir.Ben baya araştırdım yorumları falan okudum 2 tane üründe karar kıldım.Bu ürünlerden 1 tanesinde coenzim q10 yokken diğerinde var yani aynı hapta hem balık yağı hem coenzim q10 var.Şimdi fark ne ona gelelim vücudumuza aldığımız bütün et ve türevleri vücutta asidik etki yapar ancak vücudumuz alkali olmayı sever yani sen et yiyorsan rahatsız etmesin diye hani yanında salata yiyorsun ya balık yağının yanında da coenzim q10 antioksidan olduğu zaman rahatsız etmiyormuş mideyi.Çünkü öyle yorumlar okudum kimine dokunuyormuş ve dokunmaması için coenzim q10 ile beraber alınması daha iyi.Şimdi ben sana normal olanı da atacağım 2si birlikte olanı da sen hangisini istersen onu alırsın yine kafana takılan bişi olursa cevaplarım bildiğim kadarıyla ?

Çok teşekkür ederim. İnternetten istemiyecem eczacıya söylerim bana getirtir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Balık yağı ciddi ciddi kilo aldırıyor mu acaba? Kullanan arkadaşlarda artış oldumu?
Bunu bende merak ediyorum. Ama aldırır diye düşünüyorum. Sonuçta bir takviye alıyorsun.

Supradyn ile birlikte tavsiye etmem. Ancak şöyle yapabilirsiniz, supradyn aldığınız gün balık yağı almaz balık yağı aldığınız gün supradyn almazsınız bir gün birini bir gün birini mantığı
Hocam aynı gün kullanımda bir sıkıntı olur mu gerçekten. Önerizde mantıklı geldi. Öylede yapılabir aslında

balık mevsimi açılmış,sigara fiyatına ,hamsi,sardalya. kuyruk hariç,kafa dahil kılçıkları ayırmadan mideye,hem kim uğraşır ayıklamakla.:)

Ekli dosyayı görüntüle 114784
Mardin de taze balık bulmak. Ahırda iğne aramak gibidir.

Son düzenleme: