Bakmaktan sıkıldım artık

ÇokTerbiyesizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Beyler gerçekten yardimci olabilir misiniz bakıp bakıp başa dönüyorum. Bana bir telefon önerir misiniz gm9 pro düşünüyorum ama gm dan korkuyorum bütçe 2000 2200 olsun diyorum seçenekler artıyor mi a3 p30 lite note 8 6 i 5 i gm ne önerir siniz kameraya ve bataryaya önem veriyorum oyun orta grafikte olsa yeter meizu x8 düşünüyorum kronik sorunları var diyorlar sizce ne alayım örnek note 8 daha iyi ama meizu veya gm9 pro işini görebilir cebinde kalsın da diyen oluyor nokta atış yapalım bu gece is bitsin :)

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Beyler gerçekten yardimci olabilir misiniz bakıp bakıp başa dönüyorum. Bana bir telefon önerir misiniz gm9 pro düşünüyorum ama gm dan korkuyorum bütçe 2000 2200 olsun diyorum seçenekler artıyor mi a3 p30 lite note 8 6 i 5 i gm ne önerir siniz kameraya ve bataryaya önem veriyorum oyun orta grafikte olsa yeter meizu x8 düşünüyorum kronik sorunları var diyorlar sizce ne alayım örnek note 8 daha iyi ama meizu veya gm9 pro işini görebilir cebinde kalsın da diyen oluyor nokta atış yapalım bu gece is bitsin :)
Galaxy M30s vardı 2000 TL ile alınabilecek en iyi telefondu 2.de Redmi Note 8. Hâlâ öyle ise M30s alın.

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Samsung A50 uygun olmaz mı mesela?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
GM 9 pro artık ölmedi mi sizce ?

2018 yılının telefonu ne güncelleme alır ne birşey bu saatten sonra. ( Bir ara fiyatı 1200 TL bandıydayı o zaman olsa al paran cebinde kalsın olabilirdi ama artık 1500 TL olmuş ben şahsen almış iken nokta atışı yeni nesil ve 2-3 yıl garanti götürecek telefon almanı öneririm. Gerek Tip olarak yeni gerek yazılım olarak gerekse donanım olarak GM 9 Pro hepsinde eski nesil kalıyor. Kötü bir ekran kasa oranı Android 8 ile flan geliyordur üstüne bir nebze iyi ama eski nesil işlemci kamera vb...)

Şimdi şöyle bakıp kesin şu telefonu al diyebileceğim bir telefonda yok fiyatları uçtu hepsinin ama. Dolar kısmende olsun bir düşüş evresinde 7.22 lerden 6.98 leri gördü az daha düşer ve telefonlar biraz daha inidirime girerse hareketlenen piyasa ile ben Realme 6 modelini incelemeni öneririm. 2200-2300 TL bandına düşerse alınabilir.

ozicloud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Daha bugün Redmi note 9s aldım fiyat performans olarak çok hoşuma gitti tavsiye edebilirim

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Daha bugün Redmi note 9s aldım fiyat performans olarak çok hoşuma gitti tavsiye edebilirim
Bir tanıdık aldı benimde 2399 TL iken tam fiyat performans cihazıydı o hemde tipi tasarımıda çok güzel. Snapdragon 720G flan güçlü ve yeni nesil bir işlemcisi vardı. Ama zam gelmiş fiyatı şuan pahalı bence.

ozicloud

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Bir tanıdık aldı benimde 2399 TL iken tam fiyat performans cihazıydı o hemde tipi tasarımıda çok güzel. Snapdragon 720G flan güçlü ve yeni nesil bir işlemcisi vardı. Ama zam gelmiş fiyatı şuan pahalı bence.
Türkiye fiyatını bilmiyorum yurtdışında 1395 TL'ye aldım