Baki: Sinan Engin, işini iyi yapmıyor

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beşiktaş ile yolları ayrılan tecrübeli futbolcu, "Geçen sezon hedeflerden çok uzaktık, çünkü kadromuz geniş değildi. Menajer Sinan Engin işini iyi yapmıyor. Türk oyunculara saygısı yok" dedi.

baki.jpg

BEŞİKTAŞ’ta geçen sezon zaman zaman taraftarların sert tepkisiyle karşılaşan ve kulüple yolları ayrılan Baki Mercimek, kadro yetersizliğinin takımın başarıdan uzak kalmasına yol açtığını söyledi. Baki, menajer Sinan Engin’i de sert sözlerle eleştirirken şöyle konuştu:

Beşiktaş hedeflerden çok uzaktı çünkü kadromuz geniş değildi. Oyuncuların alternatifi yoktu. Defansta rekabet arttırılmadı. Diatta, Gordon geldikleri gibi gittiler. Bilinmeyen ve izlenmeyen oyuncu neden transfer edilir anlamıyorum. Beşiktaş’a alınacak oyuncu örnek olacak marka isimler olmalı. Türkiye Kupası, Süper Lig, Şampiyonlar Ligi’nde kupa kaldıramıyor ve derece alamıyorsan başarısızsın. Başarısızlığın sebebi bazen oynamayan oyuncular oldu. Yabancı kadrosu kötü değil ama kötü karşılaşmalardan sonra fatura sürekli Türk gençlerine kesiliyor. Beşiktaş Türk futbolcularına yabancılardan daha çok değer vermeli. Oynamayan Higuain bile tribünlere çağrılırken bizlere yan gözle bakılıyordu. Bu ne biçim anlayış, çözemedim.

Engin’i istiyorlar mı?

Başkan Yıldırım Demirören büyük paralar yatırdı, onu eleştirmek yanlış. Ertuğrul Sağlam’ın istediği tüm oyuncuları kadroya kazandırdı. Sağlam bu yıl kupa alamadıysa başarılı olup olmadığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Menajer Sinan Engin işini iyi yapmıyor. Türk oyunculara saygısı yok. İki yıl her şeyimi verdim, sözleşmemin bittiğini bile medeni şekilde söylemedi. Taraftar ile futbolcu arasına kimse girmesin. Engin, taraftarların istemediği oyuncuları yollayacaklarını söylemiş. Acaba onu istiyorlar mı?

Engin: Baki iyi çocuktur

BEŞİKTAŞ Menajeri Sinan Engin ise Baki’nin açıklamalarıyla ilgili şu yorumu yaptı: "Baki Mercimek iyi çocuktur. Onu gönderdik diye böyle konuşuyor. Göndermeseydik bunlardan söz etmezdi. Bence Beşiktaş’a emeği geçmiş iyi bir futbolcu, iyi bir profesyoneldir."

KayNAK : www.spormix.com
HaBeR LinK : http://www.spormix.com/haberDetayMiddle.asp?ID=7645