Baglantım Belli aralıklarda kopuyor

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
beyler Öneriniz bekliyorum benim baglantım 2 veya 5 saat arsında kopuyor modem tekrar aramayapıyor yaklasık 1 dk icinde kendisi otomatık baglanıyor buda bayagı sıkıcı olmaya baslatı online oyun msn veya diger indirmlerim yarıda kalıyor .. uyuz oldum
Bir öneriniz varsa lütfen yazın MOdem no =TP-LINK TD-W8901G
TTNET
Unutmada sunudayazayım Baglantı koparken Yavas yavas kopuyor Öyle birkerette kopmuyor
Bİ acılıyor 1 duruyror birbakmsım modem baglantı arıyor

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Benim de başıma geldi, müşteri hizmetlerini aradım, santralle iletişime geçmişler, santral aradı sorun bizden kaynaklanıyormuş, özür dileriz dediler. Port mu ne değiştirmişler düzeldi. Hatta hız artışı bile oldu. Bir ara müşteri hizmetlerini, ordan çözülmez ise diğer seçeneklere bakalım bence...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Deneyebiliyorsanız modeminizi baska bir hatta deneyin, sorun yoksa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Redrum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de vardı. modemim linksys wag160n'di. aylarca aynı sorunla mücadele ettim defalarca arıza kaydı bıraktım. bu sırada modemi de garanti'ye verdim defalarca sorunun neyden olduğu anlaşılamadığından. modemin panelindeki raporlarda hatta gelen sinyalin kesildiği yazıyordu ama telekomun verdiği pikatel modem takır takır çalışıyordu. sonuç olarak sorunun benim modemimde olduğu ortaya çıktı. yani böyle problemler yalnızca hattan kaynaklanmıyor bunu anlatmaya çalışıyorum. eğer imkanınız varsa başka bir modem denemeniz faydalı olacaktır.