Bağlantı Sorunu?

GuitarFish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8mbit'e kadar olan tarifeyi kullanıyorum 3 haftaya yakındır internetimde sürekli bir bağlantı sorunu var. Yıllardır aldığım internet hizmetinde pek sıkıntı yaşamadım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü bağlantım tamamen kopmuyor.

Modem ışıklarım yanıyor ama herhangi bir siteye girerken bağlanamıyorum, sonra başka bir siteye giriyorum bağlanıyor ama o siteye bağlanmıyor. Sonra açılmayan site açılıyor, başka bir site sorun çıkarıyor vs...

Facebook'taki google+'taki online oyunlarda ise sıklıkla bağlantı kopması sonucu "Reload" uyarısıyla karşılaşıyorum ve oyunun oynanacak hali kalmıyor haliyle. Bağlantının sürekli ve sağlıklı gelmemesiyle ilgili bir sorun herhalde ama maalesef 3-4 kere müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir türlü sorunu çözen birşey yapamadılar. Hiç alakası olmamasına rağmen (çünkü aylardır 800kb/s civarında hızla indirme yapabiliyorum "sorunsuz" bir şekilde) hızımı bile sınırladılar ama sorunum hala devam ediyor.

Araya araya giden 10larca liradan bıktım açıkçası, ne yapabilirim? @TTNETDestek

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.