Bada 2.0 SDN CFW v1 - Öneriler..

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
9mc4k.png

Merhaba arkadaşlar, bada bölümünde genelde çok fazla paylaşım yapamıyorum bunların sebepleri var, hayalim olan CFW yapabilmek. CFW nedir? Örneğin bada 2.0 XXLA1 sürümünü bir program aracılığıyla düzenleyip, sürümde olan ancak kullanıcılara gösterilmeyen özellikleri aktif etmek ve ekten uyguluma eklemek / yüklemek bunları örnek verecek olursak, telefonda arama yaparken konuşmayı kaydetme, ön kamera tuşu aktif etme, her tuştan telefonu açabilme vb. ayrıca benim çıkaracağım sürümde SDN'ye özel tema ile karşınıza çıkacak ama biraz daha sabır gerekli çünkü her özelliği denemem ve öğrenmem azıcık zaman alıyor.

Çıkacak CFW'lerin ismi , "SDN Mobilite CFW" isminden çıkacak.

Şimdi bada kullanıcılarının öneri ve isteklerini bu konudan alacağım belirtirseniz çok sevinirim :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Badanın alt yapısı androıd degıl ve acık kaynak kodlu degıl. Yanı superuser aktıf etmek ve onu duzenlemek olanaksız. Bunu nasıl yapacaksınız ?

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Badanın alt yapısı androıd degıl ve acık kaynak kodlu degıl. Yanı superuser aktıf etmek ve onu duzenlemek olanaksız. Bunu nasıl yapacaksınız ?

Tam anlamıyla açık kaynak kodlu değil ancak tam anlamıyla değil, bizim yaptığımız CFW işlemi bir pwogram sayesinde CSC dosyasını program aracılığıyla açıp gereken özellikleri aktif ederek yapılıyor :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Umarım basarırsınız. Ama bugune kadar acık kaynak kodlu olmayan programlamalar gelıstırılemedı.ozellıkle bada uygulama anlamı ıle bıle cok zayıf.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Stune programıyla program üzerinde bazı değişiklikler yapılabiliyor. Hatta cihaza yüklenmiş FW üzerinde bile değişiklik yapmak mümkün. Ben bu şekilde ses kaydetme özelliğini aktif edebildim.