Bacılar KD Mobil Kasıyor

Tamaşi1150

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Acaba aramızda bu sorunu çözecek varmı bunu çok eski bir cihazdan açmaya çalışıyorum cihazımin sürümü samsung galaxy tab 3 gibi bir yerden açıyorum kd mobili çünkü annemin telefonunu alıp ta oradan akd yani amazing katamari damacy oynamak istemiyorum çünkü salak savsak bebekler gibi anasının telefonunu alıp oynamak İstemi̇yorum çünkü büyük sikinti yaratiyor, neyse ne beni̇m telefon gi̇bi̇ bi̇r şeyi̇m yok evet evet biz sınifdaki kızlarla ( kızsı sıkıntım) katamari damacy series in oyunlarını oynamaya başladik galip çoğu kişinin akd dişinda fazla bi̇r seçeneğİ olmuyor

I love katamari ,kd mobile gibi değIşik değIşik şeyleri nasil açarim bu sikintiyi nasil hallederi̇m çok fazla si̇stem hatasi veri̇yor mübarek bunu çözecek kiz bi̇ri̇leri̇ ariyorum çünkü bu katamari kuzeni denilen şeylere oğlanların sümüksü yaratık der gibi olduğuna emi̇ni̇m bu konu ya japon gami̇ng bacilarimizi bekli̇yorum çünkü derdi̇mi̇ başka bi̇ri anlamiycak gi̇bi̇ ayrica beli̇rtmem gereki̇r ki̇ bu konu oğlanlara kapali üsteli̇k abi̇di̇k gubi̇di̇k oğlanlara geli̇pte yok cesegoydu yok pavji̇ydi̇ yok clash royaldi yok bi̇lmemne biravil sitars gi̇bi̇ konularla mahvetmesi̇nler ve konuyu çamurlamayin bu konu ayni sikintiyi yaşayan bacilarima açik lütfen oğlanlar si̇zi̇n mi̇deni̇z böyle kiz oyunlarina sağlam değİl kendi̇ni̇ze başka konu bulun oğlanlar

Edi̇t: tamam bacılar Işin suyu çıktı gönüllü bacılar buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz yazım hatası var uzgünüm

Bu yazılım hakkında konuşuyorum Katamari Damacy Series'a ait diyecemde sahte yazılıma mı denk geldim play storede eski olduğu için yok açmadan kasıp kendini kapatıyor bacılaaaaaaa nasııııı açcaaaaaaz bunu o_O

Bu da fotosu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-18-17-03-37.png
    Screenshot_2020-01-18-17-03-37.png
    641.1 KB · Görüntüleme: 158
  • Screenshot_2020-01-18-17-03-04.png
    Screenshot_2020-01-18-17-03-04.png
    655.6 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleme: