Bacaklarımın arası hep pişik gibi?

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
Arkadaşlar en son pişik oludugum zaman cocuktum o zamandan beri olmadım ama kırmızı kırmızı bacaklarımın arası yanma veya acı yok sadece kırmızı kırmızı bi önernz var mı

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
keşke burası doktorlar forum olsaydı :) hastaneye gitmen gerekir.

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
yaşın da ufak yani gençsen hemen git, erteleme başka sorunlara yol açmasın. o bölgenin temizliğine azami derecede dikkat etmelisin.
Yaşımın ufak oldugunu nerden öğrendin, profilim de doğum yılım mı yazıyor. 18 yaşındayım

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Yaşımın ufak oldugunu nerden öğrendin, profilim de doğum yılım mı yazıyor. 18 yaşındayım
hayır bilmiyorum yaşını sadece gençken bu sorunlar daha çok görülüyor ve daha çok tehlike arzediyor. malum ergenlik ve sonrası sıkıntılar olabilir... temizlik çok önemli o yıllarda gerisi doktorun işi.

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
hayır bilmiyorum yaşını sadece gençken bu sorunlar daha çok görülüyor ve daha çok tehlike arzediyor. malum ergenlik ve sonrası sıkıntılar olabilir... temizlik çok önemli o yıllarda gerisi doktorun işi.
Şimdi aradım yarına randevu veremıyolar devlet hastanesıne sabah erkenden gıtsem alabilir miyim acaba?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Şimdi aradım yarına randevu veremıyolar devlet hastanesıne sabah erkenden gıtsem alabilir miyim acaba?
çok da teleşlanma, yarına olmaz bu saatte zaten ama en yakın tarihe almaya çalış. merhem filan verirler eğer basit bişeyse... eğer yaygın ise karışım merhem verirler (bi kaç güçlü merhemin karıştırılmış hali).

Claynt

Doçent
Reaksiyon puanı
96
çok da teleşlanma, yarına olmaz bu saatte zaten ama en yakın tarihe almaya çalış. merhem filan verirler eğer basit bişeyse... eğer yaygın ise karışım merhem verirler (bi kaç güçlü merhemin karıştırılmış hali).
En erken 5 hazıran da falan var bekliyim mi yani, bana da bi krem verirler gibime geliyor ilk bi telaşlandım ama :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
En erken 5 hazıran da falan var bekliyim mi yani, bana da bi krem verirler gibime geliyor ilk bi telaşlandım ama :)
çok yayılmış ise kızarıklıklar acile git merhem yazarlar, boşuna 10 gün bekleme... az ise kızarıklar eczaneye git, tentürdiyot veya merhem yazarlar ucuzundan, kullanırsın geçici bir süre, hastaneye gidene kadar.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Pudra sür pişik kremi al eczaneden 10 gün uygula arada bacağını aç aralık bırak hava alsın şimdi doktora vereceğin parayı bana ver bak reçeteni yazdım bile;):D:D

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4555508)

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Pişik değiş mantar gibi bir durum da söz konusu olabilir. Utanmadan doğru doktora, hadi...

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Mantar olabilir, doktora gözükmelisin.