cypriotfootballer07
Asistan
Arkadaşlar resmi ekledim. Bacaklarım çarpık mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani öyle duruyor ama fazla kafaya takma gereksiz bir konuArkadaşlar resmi ekledim. Bacaklarım çarpık mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 100778
Spor aktivitelerini falan rahat yapabiliyorum düzgün yürüyorum ama endişelendimyani öyle duruyor ama fazla kafaya takma gereksiz bir konu
Endişelenecek bir durum yok, gayet normal, ayağı ve bacağı olmayanları düşün bir de.Spor aktivitelerini falan rahat yapabiliyorum düzgün yürüyorum ama endişelendim
Büyüyünce sorun olur mu peki? Şuan çok endişeliyim
Ne gibi mesela ?Bence Fotoğrafta Bir Anormallik Var Hocam![]()
Sorun etmiyorum ama ilerde futbol oynamamı kesecek bir durum olmasını istemiyorumEndişelenecek bir durum yok, gayet normal, ayağı ve bacağı olmayanları düşün bir de.
Bende futbol oynadım çok halen de oynuyorum, futbolcu dediğin biraz bacakları çarpık olur zaten sorun yok bence kardeşim.Ne gibi mesela ?
Sorun etmiyorum ama ilerde futbol oynamamı kesecek bir durum olmasını istemiyorum
Tşk ederim rahatladımBende futbol oynadım çok halen de oynuyorum, futbolcu dediğin biraz bacakları çarpık olur zaten sorun yok bence kardeşim.
Yukarıda biri futbolcular öyle olur dedi Messi'nin bacağına baktım onunda benim gibi hafif eğriliği var . 14 yaşında gelişme çağındayımBüyüyünce geçer diye düşünüyorumSanırım gelişme çağındasın.
İlerde göze batacak sorunlarla karşılaşırsan doktora görünebilirsin ama bu virüs ortamında o kadar da acil olduğunu sanmıyorum.