Babamdan Aldığım Paraların Üstü

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Evet arkadaşlar bir itirafta benden. Aslında bunu bir çoğumuzun yaptığını düşünüyorum :) Babam ne zaman para verip bakkala markete vs. gönderdiği zaman mutlaka cebe para atmışımdır 8-)

Bir de bir gün babamın ilaç al diye verdiği paranın üstünü kazı kazan oynayarak bitirmiştim. Az bi miktar değildi 30 küsur vardı galiba. Bunu yaptığımda 12 yaşındaydım :>

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Evet. Bende özellikle çikolata, yumiyum, eti cin aldığımı hatırlıyorum. Evdekiler de hiç birşey demezlerdi 2 lira verirdi 2 ekmek al diye geri dönecek para atıyorum 1.5 lira olacakken bi geliyo 25 krş :D Ses etmezlerdi.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Genelde izin alarak birşey alırdım küçükken, şimdi ekmek parası üstü felan olur da unutursam genelde eve tekrar ekmek olarak döner. Olmadı dolmuş için gider:)

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim böyle bi zevkim olamadı hiç ya. babam kızardı eğer harcarsam. bende harcayamazdım ühühühühü .. çocuk olmak ayrı bişey ya...

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapan var yapamayan var kardeşim neden ulu orta konu açıyorsunuz :D :D ah şu çocukluk yok mu ne kadar olumsuz olaylar geçmiş olsada unutulmaz