Babam bilgisayarcıya format attırmış....

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Yukarıdaki başlıkta gördüğünüz gibi babam bilgisayarcıya benim format atmama rağmen format attırdı windows 10 orjinal oldu fakat arkada KMS adlı programlar çalışmakta İNTERNET YAVAŞ şuan elimde flash bellek var windows 10 format dosyaları var içinde sizce yine format atmama gerek var mı?

Tuxs

Asistan
Reaksiyon puanı
208
İnternet yavaş ise kullandığınız internet sağlayıcısına başvurun. Yeniden format atmaya gerek yok. KMS dosyalarını biraz araştırdım illegal ürün lisanslamada kullanılıyormuş. Bilgisayar risk altında olabilir. Flash bellekteki Win 10 orijinal ise tekrar format atılabilir.

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
İnternet yavaş ise kullandığınız internet sağlayıcısına başvurun. Yeniden format atmaya gerek yok. KMS dosyalarını biraz araştırdım illegal ürün lisanslamada kullanılıyormuş. Bilgisayar risk altında olabilir. Flash bellekteki Win 10 orijinal ise tekrar format atılabilir.
başvurduk alt yapıda sıkıntı varmış ve bilgisayarı önceden formatladım fotoğrafları diğer flash belleğime attım şuan bilgisayarda kişisel bir fotoğrafım vs. yok

Reaksiyon puanı
10,549
Crackli windows kullanmaktansa babandan 30 TL isteyip win10 pro dijital lisans alabilirsin. Format attiktan sonra ürünü etkinlestirebilirsin.
Cracklerde bazen sıkıntılar yaşanabilmekte.
Sorunla karşılaşana kadar kullanmaya
devam edebilirsinizde sizin tercihiniz.

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Crackli windows kullanmaktansa babandan 30 TL isteyip win1 pro dijital lisans alabilirsin. Format attiktan sonra ürünü etkinlestirebilirsin.
Cracklerde bazen sıkıntılar yaşanabilmekte.
Sorunla karşılaşana kadar kullanmaya
devam edebilirsinizde sizin tercihiniz.
babam öyle şeylere izin vermiyor

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
türk telekom da leş gibi ben böyle vaziyetin........