tegan2018
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
almak istediğim anakart b450 (750 tl) msı bi anakart ben ryzen 3400g almak istiyorum destekler mi?
*
*
Hepsi almayacak mı? Bilmiyordum. O zaman önü açık Ryzen sistem diye dandik anakartlı sisemler boş oluyor.3400G ve 3200G zaten Zen 2 mimari kullanmayacak Zen+ kullanacak o yüzden sıkıntı olmaz. Bu arada bütün B450 anakartlar 3. nesil güncellemesi almayacak VRM ve Mosfet kalitesine bağlı firmalar verecek. İyi anakart seçmekte fayda var.
Bağzı yerler x450 anakart altı alıcak ama yeni 500 serisi anakartlardaki yeni teknolojiler olmayacakmış diyor. sadece güncelleme ile getirebilecekleri özellikler 400 serisi ve önceki anakartlara gelecekmiş.bağzı yerlerde x450 ve altına gelmeyece ve b model anakartlara çıkmayacakmış b model alacaktım msı marka ama destek çıkarsa x370 almayı düşünüyorum 450 çok pahalı bir anakart "benim için" ya da 440 falan çıkarsa çıkmaz da çıkarsa x440 alabilirim.Hepsi almayacak mı? Bilmiyordum. O zaman önü açık Ryzen sistem diye dandik anakartlı sisemler boş oluyor.
Sence 800 tl b450 model bi anakart alsam sıkıntı çıkar mı?3400G ve 3200G zaten Zen 2 mimari kullanmayacak Zen+ kullanacak o yüzden sıkıntı olmaz. Bu arada bütün B450 anakartlar 3. nesil güncellemesi almayacak VRM ve Mosfet kalitesine bağlı firmalar verecek. İyi anakart seçmekte fayda var.
Evet destekleyecektir. Tabii güncelleme ne zaman alacağına bağlı.
[/QUOTEa temmuzu
Temmuzun sonları gibi yani işlemciler 7 temmuzda çıkacakEvet destekleyecektir. Tabii güncelleme ne zaman alacağına bağlı.
Bence de hepsine verilmesi gerekir.Bütün B450 anakartlar Ryzen 3 güncellemesi almayacak diye bi şey okumadım. AMD nin resmi açıklamasında zaten destek var. Anakart üreticileri kafalarına göre hareket etmezler. Şu an bile hertürlü işlemcide,en zayıf anakartlara bile bioslar ile destek veriliyor. Daha çok, Overclock vs olayında fark eder bu anakartlar.
Ekli dosyayı görüntüle 73943
B350 anakartlara bile bios güncellemesi gelmişken ,B450 ye verilmez diye bi şey olamaz.
GA-AB350-Gaming 3 (rev. 1.x) | Motherboard - GIGABYTE Global
GA-AB350-Gaming 3 (rev. 1.x) | Motherboard - GIGABYTE Global
Vazgeçtim 3600,3700 serisini,12 çekirdek 24 izlek, en üst seviye 3900 serisine bile destek verilmiş.
Dostum ben de takip ediyorum. Hepsinin çıkış-tanıtım tarihleri aklımda. Fakat anakartların hepsine tam çıktığı gün bios güncellemesi almıyor. Ondan bahsettim.Bağzı yerler x450 anakart altı alıcak ama yeni 500 serisi anakartlardaki yeni teknolojiler olmayacakmış diyor. sadece güncelleme ile getirebilecekleri özellikler 400 serisi ve önceki anakartlara gelecekmiş.bağzı yerlerde x450 ve altına gelmeyece ve b model anakartlara çıkmayacakmış b model alacaktım msı marka ama destek çıkarsa x370 almayı düşünüyorum 450 çok pahalı bir anakart "benim için" ya da 440 falan çıkarsa çıkmaz da çıkarsa x440 alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence 800 tl b450 model bi anakart alsam sıkıntı çıkar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi: