Aziz Üstel'den şok Iddia!

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
aziz-ustel-den-sok-iddia--793584.Jpeg

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel ilginç açıklamalar yaptı.
Galatasaray’ın transfer yapamamasına değinen Üstel, Haludn Üstünel’in istifa süreci hakkında çok ilginç bir açıklama yaptı.
Üstel, “Adnan Polat ve Adnan Sezgin futboldan anlamıyor. Haludn Üstünel kalsaydı çok daha iyi olacaktı. Haldun Üstünel’in ağzından söylüyorum, Haldun Üstünel yeni sezon için bir çok futbolcuyla anlaştı ve imza aşamasına geldi ama Adnan Polat bu transferlere izin vermedi. Haldun Üstünel’in transfer yapmasına izin verilmemesi Üstünel’in görevlerinden istifa etmesine neden oldu. Eğer Adnan Polat izin verseydi Galatasaray’ın transfer sorunu kalmayacaktı. Bu olayı Haldun Üstünel’in ağzından anlatıyorum” dedi.

Kaynak

İki Adnanın futboldan anlamadığı belli oluyor zaten anlasalar şimdiye istifa vermeleri lazımdı.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Zaten şimdi ki durumdan da belli transferden ne kadar anladıkları. Haldun gibi adamı harcadılar.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Arda yeter bize anlayışıyla devam ediyolardır çok fazla üstlerine gitmeyin :D

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
haldun bey saçını uzatağına,sakalını uzatsaydı sözünü dinletirdi:)

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu yönetim çalışanı kovmaktan başka naptı ki..?

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yediler hem bi seneyi hem takımıda haberleri yok.Şimdide 2.Ligden dünya para verip adam almaya çalşıyolar yazık valla