Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar azerisatı uydusunu neta troya2 cihazından nasıl ayarlanır bukonuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim alenbiyi bağladım ama sinyalı bulamıyorum birde cihazdan nasıl ayar yapıcam yardımlarınızı bekliyorum
arkadaş ben uydu işi yapıyorum antenin yanına 37 televizyon uydu alıcısı ara kablo uydunun yanında baglantıları yap trsatı izleme durumuna gec trsatı izle bundan sonra anten ayarlarındanyeni uydu ekle var uydunun ismine derecesini yaz elembi ayarını bozmadan anteni 2 veya 3 santim sola cevir trsatın solunda ezer uyduaynı seviyede elembiye kabloyu direk tak dayzek ayarına gerek kalmaz not uydu bulucu makinene varsa pc de uydu bulucuya yazılımla ezer uydusu yükleman lazım
azer ydusu frekansı bununlada ayarlaya birisin 11168 H 20400 5/6 uydu alıcısına bu frakansla bulmaya calış dedigin yönde kesin bulursun basit trsatı ayarlamak gibi bir şey saygılar