Aysal Sponsor İstiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Virus

Doçent
Katılım
4 Mayıs 2013
Mesajlar
635
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
forma-447456.jpg

Goran Pandev, Blerim Dzemaili ve Tarık Çamdal'ı kadrosuna katarak, transferi noktalayan Galatasaray'da gözler yeniden sponsorluk soruruna çevrildi. Transfer operasyonunu başarıyla yöneten Kulüp başkanı Ünal Aysal, bu problemi çözmek için de çalışmalara başladı. Aysal'ın hedefi, Şampiyonlar Ligi'nde 16 Eylül'de Türk Telekom Arena'da oynanacak Anderlecht maçına takımın sahaya göğüs reklamıyla çıkmasını sağlamak.

DEVLERLE ANLAŞAMADILAR
Kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunan Aysal'ın, "Gerekirse sadece Şampiyonlar Ligi'nde bize sponsor olabilecek bir firma ile anlaşalım. Takımı Avrupa'ya formasında göğüs reklamı olmadan çıkarmayalım" dediği öğrenildi. Geçen sezon 7.2 milyon dolar aldığı Türk Telekom'la anlaşması biten Cim Bom, Samsung, Qatar Airways ve Gazprom gibi uluslararası şirketlerle görüşmüş ancak bir sonuç alamamıştı.


Kaynak
 

ALPARS

Profesör
Katılım
2 Ağustos 2011
Mesajlar
3,883
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
G.Saray sponsorunu buldu! Resmi açıklama

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal kulübün sponsor arayışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal önemli bir marka ile beş senelik sponsorluk için anlaşmaya vardıklarını ve bunu resmi olarak gelecek hafta içerisinde açıklayacaklarını belirtti.
Aysal ayrıca takımın Avrupa maçlarında ayrı, Süper Lig maçlarında ayrı forma sponsorlarıyla sahaya çıkacağını açıkladı.

Kaynak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst